
Такий рулет з курятини зможе приготувати 
будь-хто. Він підійде як для повсякденного харчування, так і для 
святкового столу, зазначають Патріоти України.
Інгредієнти
  - курячі грудки — 2 шт.;
  - часник — 6 зубчиків;
  - лаврове листя — 3 шт.;
  - вино червоне сухе — 1,5 склянки;
  - мед — 2 ст. л.;
  - гірчиця зерниста — 2 ст. л.;
  - сіль велика — 1,5 ст. л.;
  - паприка — 1 ст. л.;
  - перець чорний горошком — 1 ч. л.;
  - розмарин сушений — 1/2 ч. л.
  
 Приготування
  - Підготувати грудки: помити, зняти шкіру, зачистити від плівок.
  - Приготувати
 з вина, спецій, меду, розчавленого часнику, солі та перцю суміш для 
маринування. Покласти м'ясо у маринад, накрити ємність плівкою, 
відправити в холодильник на добу.
  - Прогріти
 до 250 градусів духовку, кожен шматочок філе згорнути у вигляді 
трубочки, закріпити шпагатом або зубочистками. Викласти м'ясо на деко, 
відправити на 25 хвилин у прогріту духовку.
  - Вимкнути
 нагрів, залишити запечений рулет із курячого філе зі спеціями остигати в
 духовці приблизно на 4 години. Потім дістати, розрізати дуже гострим 
ножем на порції.
 
 
			
			
			
			
			
			Іспанський латте - це кавовий напій, який поєднує насичений еспресо з теплим молоком і підсолодженим згущеним молоком. Саме завдяки цій кремовій солодкості він став улюбленцем у кав’ярнях Іспанії, а тепер - і в усьому світі, передають Патріоти України....
		 
			
			
			
			
			Поза, яку ви займаєте в ліжку під час сну, не випадкова. Вона відображає підсвідомі риси характеру, страхи та прагнення людини. Психологи виділяють кілька типових поз для сну, кожна з яких пов’язана з певними особистісними характеристиками. 1. Розслабл...