Такий рулет з курятини зможе приготувати
будь-хто. Він підійде як для повсякденного харчування, так і для
святкового столу, зазначають Патріоти України.
Інгредієнти
- курячі грудки — 2 шт.;
- часник — 6 зубчиків;
- лаврове листя — 3 шт.;
- вино червоне сухе — 1,5 склянки;
- мед — 2 ст. л.;
- гірчиця зерниста — 2 ст. л.;
- сіль велика — 1,5 ст. л.;
- паприка — 1 ст. л.;
- перець чорний горошком — 1 ч. л.;
- розмарин сушений — 1/2 ч. л.
Приготування
- Підготувати грудки: помити, зняти шкіру, зачистити від плівок.
- Приготувати
з вина, спецій, меду, розчавленого часнику, солі та перцю суміш для
маринування. Покласти м'ясо у маринад, накрити ємність плівкою,
відправити в холодильник на добу.
- Прогріти
до 250 градусів духовку, кожен шматочок філе згорнути у вигляді
трубочки, закріпити шпагатом або зубочистками. Викласти м'ясо на деко,
відправити на 25 хвилин у прогріту духовку.
- Вимкнути
нагрів, залишити запечений рулет із курячого філе зі спеціями остигати в
духовці приблизно на 4 години. Потім дістати, розрізати дуже гострим
ножем на порції.
Християни східного обряду 31 січня за новим стилем вшановує пам'ять священномученика і затворника Микити Києво-Печерського, а також безсрібників Кіра, Іоанна, Афанасія, Євдокії і Феоктисти. За старим стилем 31 січня шанували грецького свято Афанасія Ве...
Досягнення величного віку 100 років може здатися досить складним завданням. Але, за словами одного експерта, це може стати більш імовірним із певними змінами способу життя, передають Патріоти України. 64-річний Ден Бюттнер багато років вивчав громади у...