
Такий рулет з курятини зможе приготувати
будь-хто. Він підійде як для повсякденного харчування, так і для
святкового столу, зазначають Патріоти України.
Інгредієнти
- курячі грудки — 2 шт.;
- часник — 6 зубчиків;
- лаврове листя — 3 шт.;
- вино червоне сухе — 1,5 склянки;
- мед — 2 ст. л.;
- гірчиця зерниста — 2 ст. л.;
- сіль велика — 1,5 ст. л.;
- паприка — 1 ст. л.;
- перець чорний горошком — 1 ч. л.;
- розмарин сушений — 1/2 ч. л.
Приготування
- Підготувати грудки: помити, зняти шкіру, зачистити від плівок.
- Приготувати
з вина, спецій, меду, розчавленого часнику, солі та перцю суміш для
маринування. Покласти м'ясо у маринад, накрити ємність плівкою,
відправити в холодильник на добу.
- Прогріти
до 250 градусів духовку, кожен шматочок філе згорнути у вигляді
трубочки, закріпити шпагатом або зубочистками. Викласти м'ясо на деко,
відправити на 25 хвилин у прогріту духовку.
- Вимкнути
нагрів, залишити запечений рулет із курячого філе зі спеціями остигати в
духовці приблизно на 4 години. Потім дістати, розрізати дуже гострим
ножем на порції.
Оптичні ілюзії захоплюють, оскільки вони кидають виклик звичному сприйняттю навколишнього середовища. Ці візуальні головоломки змушують мозок інтерпретувати знайомі форми незвичним чином, демонструючи суб’єктивність нашого бачення. Подивіться на зображ...
Ми звикли думати, що втома - це наслідок перевантаження або браку мотивації. Насправді ж усе складніше. Наш організм живе за внутрішнім біологічним годинником, і одним із головних його регуляторів є кортизол, передають Патріоти України. Його часто нази...