
Такий рулет з курятини зможе приготувати
будь-хто. Він підійде як для повсякденного харчування, так і для
святкового столу, зазначають Патріоти України.
Інгредієнти
- курячі грудки — 2 шт.;
- часник — 6 зубчиків;
- лаврове листя — 3 шт.;
- вино червоне сухе — 1,5 склянки;
- мед — 2 ст. л.;
- гірчиця зерниста — 2 ст. л.;
- сіль велика — 1,5 ст. л.;
- паприка — 1 ст. л.;
- перець чорний горошком — 1 ч. л.;
- розмарин сушений — 1/2 ч. л.
Приготування
- Підготувати грудки: помити, зняти шкіру, зачистити від плівок.
- Приготувати
з вина, спецій, меду, розчавленого часнику, солі та перцю суміш для
маринування. Покласти м'ясо у маринад, накрити ємність плівкою,
відправити в холодильник на добу.
- Прогріти
до 250 градусів духовку, кожен шматочок філе згорнути у вигляді
трубочки, закріпити шпагатом або зубочистками. Викласти м'ясо на деко,
відправити на 25 хвилин у прогріту духовку.
- Вимкнути
нагрів, залишити запечений рулет із курячого філе зі спеціями остигати в
духовці приблизно на 4 години. Потім дістати, розрізати дуже гострим
ножем на порції.
Неприємний запах у холодильнику виникає швидко, навіть якщо холодильник регулярно мити й стежити за продуктами. Достатньо одного зіпсованого інгредієнта або відкритої упаковки, щоб усередині з’явився стійкий аромат, який не зникає одразу після прибиран...
Їсти, коли на роботі конфлікт, їсти, коли в сім'ї розлади та постійно заїдати будь-який стрес — з такою проблемою стикається кожна третя людина. Як результат ми отримуємо проблеми зі здоров'ям і зайву вагу. Експерти кажуть: не дозволяйте своїм емоціям ...