
Такий рулет з курятини зможе приготувати
будь-хто. Він підійде як для повсякденного харчування, так і для
святкового столу, зазначають Патріоти України.
Інгредієнти
- курячі грудки — 2 шт.;
- часник — 6 зубчиків;
- лаврове листя — 3 шт.;
- вино червоне сухе — 1,5 склянки;
- мед — 2 ст. л.;
- гірчиця зерниста — 2 ст. л.;
- сіль велика — 1,5 ст. л.;
- паприка — 1 ст. л.;
- перець чорний горошком — 1 ч. л.;
- розмарин сушений — 1/2 ч. л.
Приготування
- Підготувати грудки: помити, зняти шкіру, зачистити від плівок.
- Приготувати
з вина, спецій, меду, розчавленого часнику, солі та перцю суміш для
маринування. Покласти м'ясо у маринад, накрити ємність плівкою,
відправити в холодильник на добу.
- Прогріти
до 250 градусів духовку, кожен шматочок філе згорнути у вигляді
трубочки, закріпити шпагатом або зубочистками. Викласти м'ясо на деко,
відправити на 25 хвилин у прогріту духовку.
- Вимкнути
нагрів, залишити запечений рулет із курячого філе зі спеціями остигати в
духовці приблизно на 4 години. Потім дістати, розрізати дуже гострим
ножем на порції.
Ви помічали, що з часом мед у банці стає твердим і його важко набрати ложкою? Це зовсім не означає, що він зіпсувався! Професійний пасічник Войцех Марговничи розповідає, чому мед кристалізується, які сорти застигають швидше, як правильно зберігати мед ...
Навіть телефон з найбільшою кількістю пам'яті швидко "набивається" фото, відео та додатками. Лише кілька необачних натисків - і вільні гігабайти тануть, а пристрій сповільнюється. Про те, як звільнити простір на смартфоні, пише NV, передають Патріоти У...