
Такий рулет з курятини зможе приготувати
будь-хто. Він підійде як для повсякденного харчування, так і для
святкового столу, зазначають Патріоти України.
Інгредієнти
- курячі грудки — 2 шт.;
- часник — 6 зубчиків;
- лаврове листя — 3 шт.;
- вино червоне сухе — 1,5 склянки;
- мед — 2 ст. л.;
- гірчиця зерниста — 2 ст. л.;
- сіль велика — 1,5 ст. л.;
- паприка — 1 ст. л.;
- перець чорний горошком — 1 ч. л.;
- розмарин сушений — 1/2 ч. л.
Приготування
- Підготувати грудки: помити, зняти шкіру, зачистити від плівок.
- Приготувати
з вина, спецій, меду, розчавленого часнику, солі та перцю суміш для
маринування. Покласти м'ясо у маринад, накрити ємність плівкою,
відправити в холодильник на добу.
- Прогріти
до 250 градусів духовку, кожен шматочок філе згорнути у вигляді
трубочки, закріпити шпагатом або зубочистками. Викласти м'ясо на деко,
відправити на 25 хвилин у прогріту духовку.
- Вимкнути
нагрів, залишити запечений рулет із курячого філе зі спеціями остигати в
духовці приблизно на 4 години. Потім дістати, розрізати дуже гострим
ножем на порції.
Антиоксиданти - це природні сполуки, які нейтралізують вільні радикали, захищаючи наші клітини від пошкоджень. Надлишок вільних радикалів може спричинити запалення, передчасне старіння та розвиток хронічних хвороб, таких як серцево-судинні захворювання...
Літо, пікніки та ароматне барбекю - те, що приносить задоволення людям, може серйозно нашкодити собакам. Одним із найбільш ризикованих продуктів, який часто потрапляє до миски чотирилапих, є звичайна ковбаса, передають Патріоти України. За словами експ...