Існує думка, що справжній шашлик готують тільки на Кавказі. Насправді, якщо знати точний рецепт і деякі секрети давніх горян, то приготувати смачний кавказький шашлик зможе кожен, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Свіже м'ясо вимийте і висушіть, поріжте на шматочки розміром близько 4 см. Складіть в глибоку ємність. Цибулю наріжте кільцями, поперчіть і посоліть, коли овоч пустить сік, перекладіть всю масу разом з рідиною в миску з м'ясом і перемішайте. Залиште маринуватися на пару годин в холодному місці.
Готовий соус остудіть і перемішайте з дрібно порізаної кінзою. Подавайте кавказький шашлик, рясно поливши соусом сацебелі. Смачного!
11 квітня за новим стилем вшановують пам'ять священномученика Антипа Асійського, мученика Мартиніана і святого Калініка Черніцького. За старим стилем у сьогодні згадують священномученика Марка, єпископа Арефусійського. У народі свято 11 квітня було від...
Після 70 років люди часто помічають зміни у своїх когнітивних здібностях. Одним зі способів підтримати ясність думок є скорочення споживання певних продуктів, які можуть шкодити функціям мозку, передають Патріоти України. Дієта, багата антиоксидантами,...