Існує думка, що справжній шашлик готують тільки на Кавказі. Насправді, якщо знати точний рецепт і деякі секрети давніх горян, то приготувати смачний кавказький шашлик зможе кожен, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Свіже м'ясо вимийте і висушіть, поріжте на шматочки розміром близько 4 см. Складіть в глибоку ємність. Цибулю наріжте кільцями, поперчіть і посоліть, коли овоч пустить сік, перекладіть всю масу разом з рідиною в миску з м'ясом і перемішайте. Залиште маринуватися на пару годин в холодному місці.
Нанижіть шматочки яловичини на шампури, чергуючи з кільцями цибулі. Смажте на вугіллі до готовності. Поки шашлик смажиться, приготуйте сосу. Для цього очистіть томати від шкірки і подрібніть в пюре за допомогою блендера. Змішайте з подрібненим часником, водою, спеціями. Варіть на слабкому вогні хвилин 20.
Готовий соус остудіть і перемішайте з дрібно порізаної кінзою. Подавайте кавказький шашлик, рясно поливши соусом сацебелі. Смачного!
Айфон — не просто смартфон, а й частина вашого стилю та особистості. Це якісні та довговічні пристрої, виготовлені з надійних та міцних матеріалів, але навіть вони потребують додаткового захисту. Ви можете придбати оригінальні чохли для Айфона, які точ...
Досвідчені квітникарі розкрили рецепт потужного засобу, який поверне до життя квітки, що погано ростуть в осінньо-зимовий період. Підживлення простимулює цвітіння і зробить рослини зеленішими та здоровішими, передають Патріоти України. Поповнити брак п...