Звичайні рибні котлети всі добре знають. І те що їх можна подати з рисом на гарнір теж. А от рецепт приготування, де все це разом поєднано, знають не всі. Пропонуємо спробувати приготувати рибні котлети з рисом та морквою, бо котлети виходять ніжні та поживні, передають Патріоти України.
Вам потрібні наступні:
Рибний фарш разом з підсмаженою цибулею та морквою потрібно пропустити через блендер або м’ясорубку. Додайте відварений рис, перець, сіль, ретельно все вимішайте. З отриманої маси сформуйте котлети, запаніруйте їх в сухарях. Смажте котлети на розігрітій сковороді з олією.
Подавати такі котлети смачно просто з салатом або картопляним пюре. Для ще більшого смаку можна полити сметанним соусом. Смачного!
Роками кефір вважався мало не панацеєю від багатьох проблем зі здоров'ям та надійним помічником у схудненні. Особливо міцно вкорінився в свідомості багатьох міф про чудодійну силу кефіру, випитого на ніч. В який головний міф про кефір вірять чимало з н...
Дачники стверджують, що шкідники навіть не будуть прилітати на город, якщо навесні висадити поряд з грядками картоплі всього лише одну рослину, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Мова йде про пижму. Вона є справжнім захисником городньої ку...