Звичайні рибні котлети всі добре знають. І те що їх можна подати з рисом на гарнір теж. А от рецепт приготування, де все це разом поєднано, знають не всі. Пропонуємо спробувати приготувати рибні котлети з рисом та морквою, бо котлети виходять ніжні та поживні, передають Патріоти України.
Вам потрібні наступні:
Рибний фарш разом з підсмаженою цибулею та морквою потрібно пропустити через блендер або м’ясорубку. Додайте відварений рис, перець, сіль, ретельно все вимішайте. З отриманої маси сформуйте котлети, запаніруйте їх в сухарях. Смажте котлети на розігрітій сковороді з олією.
Подавати такі котлети смачно просто з салатом або картопляним пюре. Для ще більшого смаку можна полити сметанним соусом. Смачного!
Чорна, з молоком чи, можливо, еспресо? Те, яку каву ви найчастіше обираєте, багато про вас розповідає. Яке замовлення зробить людина з рішучим характером, а яке - та, для якої у житті важливі гармонія і спокій? Дізнайтеся нижче, передають Патріоти Укра...
Липень - вирішальний місяць у вирощуванні помідорів. Якщо листя вашої рослини раптом зів’яло, почало скручуватись або набуло дивного кольору - не панікуйте! Це ще не кінець врожайного сезону. Проблему можна вирішити - головне вчасно виявити причину, пе...