Лише спробуйте! Такі сосиски з курки та сиру нікого не залишать байдужим

Магазинний вибір сосисок великий, але вони майже всі однакові на смак. Для чого їх купувати, якщо можна приготувати дійсно смачні та апетитні сосиски з курятини з сирною начинкою, передають Патріоти України.

Інгредієнти

Для приготування потрібні такі продукти:

  • куряче філе — 400 г;
  • яйце — 1 шт.;
  • молоко — 2 ст.л.;
  • сіль, спеції.

Як приготувати

Куряче філе, яйце, спеції для курки, сіль, молоко збийте блендером до однорідної маси. Викладіть порційно на харчову плівку, всередину по шматочку сиру та загорніть сосиски.

Плівку по краях скрутіть. Сосиски в плівці треба відварити протягом 10 хвилин, а щоб виглядало апетитніше, просто підсмажте. На антипригарній сковороді можна навіть без масла чи олії. Смачного!

Господиням на замітку! Які помідори краще обрати для консервації - три основні критерії

субота, 22 червень 2024, 21:28

Консервація продуктів на зиму - це одне з основних занять господинь влітку. Для того, щоб продукти зберігались цілу зиму та не нанесли шкоду організму, слід уважно підходити до їх вибору, передають Патріоти України. Як правильно обирати помідори для ко...

Коли солити пельмені? Є помилка, якої припускається багато господинь

субота, 22 червень 2024, 17:15

Пельмені, здавалося б, така банальна страва, але щоб напівфабрикати добре зварилися і вийшли смачними, потрібно знати секрети приготування, передають Патріоти України. По-перше, для приготування пельменів необхідно вибрати потрібну каструлю. Посуд має ...