
Гречана каша входить до гарнірів, які найчастіше з’являються на наших обідніх столах, передають Патріоти України.
Багато людей люблять цю страву за яскравий смак, ситність та користь для здоров’я. Однак якщо вживати гречку занадто часто, вона рано чи пізно набридне. Втім, це не нагода відмовлятися від звичного гарніру. Іноді достатньо покласти в кашу додатковий інгредієнт і смак страви заграє новими фарбами.
Можна спробувати додати до каші солодощі. У цьому плані допоможуть фрукти, але не будь-які. Найкращим варіантом є банани. Їхня солодкуватість, м’якість і практично повна відсутність соку зроблять смак гречки більш цікавим, не зіпсувавши при цьому страву.
Також можна покласти в тарілку чорнослив або фрукти із консервної банки (наприклад, ананаси).
Консервована риба ідеально поєднується з гречаною крупою. При додаванні оливкової олії страва стане ще смачнішою.
Якщо додавати масло не хочеться, можна покласти у тарілку кубики солоного огірка. Каша з рибно-овочевою добавкою нікого не залишить байдужим.
Як не дивно, але цей продукт теж створює смачну пару з гречкою.
Можна покласти у страву фету або адигейський сир. Смачно буде і у першому, і у другому випадку.
Сирний компонент додасть страви додаткову м’якість та ніжність.
Регулярне вживання невеликої порції сухофруктів може стати одним із найефективніших і найпростіших способів підтримати імунітет у людей похилого віку. Усього 20–30 грамів - і організм отримує клітковину, калій, магній, залізо та потужні антиоксиданти, ...
В епоху діджиталізації у смартфонах зберігається надто багато важливої інформації - від телефонної книжки до персональних документів. З огляду на це, будь-яке вторгнення в систему становить серйозну загрозу. Попри потужний захист Android та iOS, злам м...