Лише спробуйте, це така смакота! Свиняча грудинка, томлена у пиві

Кулінари часто застосовують пиво при приготування м'ясних страв, передають Патріоти України.

Авторка каналу «cook_with_me_at_home» поділилася рецепом свиної грудики, томленої у пиві. «Ця грудинка виходить настільки смачна, ароматна, соковита і ніжна, що важко описати словами! Те мʼясо можна їсти губами», — стверджує львів'янка Вікторія.

Інгредієнти:
  • Свинна грудинка — 1 кг,
  • Пиво світле — 1 б.,
  • Соєвий соус — 75 мл,
  • Часник — 5−6 зуб.,
  • Сіль — ½ ч.л.,
  • Цукор — 1 ч.л.,
  • Хмелі-сунелі, паприка — по 1 ч.л.,
  • Чорний мелений перець — за смаком.
Приготування:
  • Помиту і обсушену паперовим рушничком свинну грудинку порізати на грубі порційні шматки. Викласти на розігріту суху сковорідку і підсмажити на сильному вогні до зарумʼянення. Перевернути. Коли зарумʼяниться другий бік, влити пиво, соєвий соус.
  • Додати грубо порізаний часник та всі спеції. Як закипить, скрутити газ на мінімум, накрити кришкою (без вихода пари) і томити до готовності мʼяса (до двох годин), перевернувши один раз м'ясо на другий бік.
  • Зробити отвір для виходу пари і готувати до моменту, поки рідина майже не випарується (близько години 30 хв).

Муха не пролетить: Як зупинити "вторгнення" надокучливих комах на кухню

вівторок, 15 липень 2025, 0:05

Надокучливі мухи - типова літня проблема, особливо на кухні. Але як виявилося, вам не потрібні аерозолі чи пастки - лише чайник з окропом і 10 секунд щодня, передають Патріоти України. Навіть якщо ви вчасно виносите сміття й прибираєте навколо фруктів,...

Плануєте продати авто? ТОП-5 простих способів підвищити його вартість

понеділок, 14 липень 2025, 20:05

Ринок вживаних авто продовжує зростати, і покупці шукають якісні пропозиції. Щоб ваша машина швидко знайшла нового власника і принесла максимальний дохід, експерти Vertu Motors радять звернути увагу на п’ять ключових моментів, передають Патріоти Україн...