У всесвіті сніданків є страви, що тримаються осібно, ідеально смажене яйце - одна з них. Приготоване на олії чи маслі, з рідким чи добре просмаженим жовтком, воно завжди неперевершене, передають Патріоти України з посиланням на TikTok кулінара dansgoodside.
Нещодавно кулінарний трюк, що набув популярності в TikTok, показав, як звичайний інгредієнт може повністю змінити смак звичного сніданку - розсіл від маринованих огірків
Експеримент показав, що розсіл додає смаженим яйцям солоних і кислих ноток, не перебиваючи їхній ніжний смак. Унікальність методу полягає в тому, що спершу яйце обсмажується на воді, а не на жирі.
Завдяки розсолу, яйце набуває ледь відчутних ноток гірчиці та оцту, а сіль, яка зазвичай потрібна в кінці, стає зайвою. Смак розсолу найбільш помітний у яєчному білку, додаючи страві несподіваних відтінків.
Цей метод доводить, що навіть найпростіші інгредієнти, які ми зазвичай викидаємо, можуть стати ключем до кулінарних відкриттів.
Японці століттями вражають світ своїм довголіттям і стрункістю. Ключ до їхнього здоров’я криється у традиційному підході до харчування та способу життя. Основою є окінавська дієта та філософія Сьоку-іку - принципи усвідомленого харчування, що підтримую...
Серцевий напад - серйозний стан, що загрожує життю, але організм дає сигнали ще до його настання. На жаль, їх часто ігнорують. Кардіолог Кріс Келлі з UNC Health Care (США) пояснює, на що варто звернути увагу, щоб запобігти трагедії, передають Патріоти ...