Так швидко з’їдається, бо він виходить дуже смачний із вершковим смаком та грибним ароматом, передають Патріоти України.
Хіба можна таке лишати на тарілці?
Підготуйте такий перелік:
Для приготування потрібно підготувати овочі. Картоплю наріжте кільцями, а цибулю на довгі скибки. З бажанням можете покришити звичним вам способом. Картоплю викладіть у форму, змащену маслом. Налийте води, посоліть та поставте запікатись.
Розігрійте сковороду, змастіть олією та викладіть цибулю. Злегка обсмажте до прозорого кольору. Гриби поріжте на пластинки та покладіть смажитись до цибулі. Додайте вершкове масло та смажте до готовності грибів. Тоді можна влити вершки. Посоліть та додайте улюблені спеції. Це може бути чорний перець та прованські трави. Вершки мають стати злегка густими.
Дістаньте форму із картоплею з духовки. Викладіть гриби з цибулею, посипте твердим сиром та відправте назад до духовки. Температура 180 градусів, а час приготування із сиром — до 10 хвилин. Перед подачею посипте свіжою зеленню. Смачного!
Лавровий лист - це спеція, яка має унікальний смак та аромат. Додавши її до бульйонів, супів, рагу маринадів, других страв чи соусів, отримаємо у справі ніжну гіркувату нотки та трав'яний аромат, що беззаперечно підсилить смак. Втім, лавровий лист може...
Моделі автомобілів із Південної Кореї гідно конкурують на ринку з японськими та європейськими. Деякі з них здатні навіть перевершувати конкурентів. Пʼятірку найнадійніших корейських кросоверів підібрав SUV News, передають Патріоти України. Надійними дв...