Лише спробуйте! Цей простий засіб допоможе швидко очистити скло духовки від "столітнього" жиру

Очищення скла духової шафи є надзвичайно важливим аспектом підтримки пристрою в хорошому робочому стані. Зрештою, усі бризки, пролиття та нещасні випадки, які трапляються на кухні, залишають відбитки на склі духовки зовні, у той час, як всередині на ньому може накопичуватися жир від приготованих страв, передають Патріоти України.

Багато хто банально забуває помити духовку після приготування їжі, оскільки просто відволікається на інші справи, очікуючи коли вона охолоне. На щастя існує простий засіб, який дозволить якнайшвидше вимити скло цього пристрою.

Як легко вимити скло духовки від пригорілого жиру

Щоб легко вимити пригорілий жир з дверцят духовки, знадобиться лише звичайна таблетка для посудомийної машини. Замочіть таблетку у гарячій воді й почніть натирати нею скло духовки. Ви здивуєтесь, наскільки легко змивається бруд й при цьому на склі не залишається розводів чи потертостей.

Також можна вимочити таблетку в гарячій воді й викласти її на скло духовки, а через декілька хвилин протерти губкою. Цей спосіб так само чудово працює. При цьому "столітній" жир однаково ефективно видаляють зі скла, як дешеві, так і дорогі таблетки для посудомийки.

Таблетки для посудомийних машин виготовлені з концентрованого мийного засобу й створені для роз'їдання стійкого жиру та надання блиску посуду. Крім того, твердий порошок у таблетках має абразивну поверхню, яка допомагає відтирати прилиплі плями, але є досить ніжною, щоб не подряпати скло духовки.

Буде дуже смачно! ТОП-3 старовинні рецепти українських великодніх пасок

четвер, 2 травень 2024, 18:50

Напередодні Великодня пропонуємо приготувати паску з фруктовим кремом за рецептом Осипи Заклинської (1928 рік), сирну паску з чорницями з книги “Як добре і здорово варити” (1938 рік) та мигдалеву бабку за рецептом 1910 року, передають Патріоти України....

Які хитрощі допоможуть виправити ситуацію, якщо борщ вийшов надто кислим

четвер, 2 травень 2024, 18:07

У борщу завжди присутня впізнавана кислинка, без якої страву не вийде назвати класичною, передають Патріоти України. Однак будь-яка господиня може перестаратися, у результаті чого страва стає надмірно кислою. Як правило, ця ситуація виникає у тому випа...