Лише спробуйте! Ці два інгредієнти зроблять деруни у 100 раз смачнішими

Хрусткі деруни зі сметаною напевно є однією з найпопулярніших страв з картоплі. Найчастіше їх готують з картоплі, додаючи яйця, цибулю та борошно, передають Патріоти України.

А якщо до тіста додати подрібненої ковбаси та твердого сиру, деруни стануть ще смачнішими. Рецепт приготування дуже простий.

Як приготувати деруни

Інгредієнти:

  • картопля – 4 середньої картоплі,
  • цибуля – одна великого розміру,
  • варена ковбаса – 200 г;
  • твердий сир – 200 г,
  • яйце – 2 шт.,
  • кріп — 0,5 пучка,
  • борошно — 80 г;
  • сіль, перець – на свій смак.
  • рослинна олія – для смаження.

Спосіб приготування:

  • Картоплю та цибулю чистимо і натираємо на великій тертці.
  • На тертці натираємо сир, ковбасу мілко ріжемо, додаємо інгредієнти до натертої картоплі та цибулі.
  • Додаємо дрібно нарізаний кріп, сіль, перець на свій смак і ретельно перемішуємо.
  • В отриману масу додаємо яйця та борошно і знову добре перемішуємо.
  • Розігріваємо сковороду з олією, ложкою викладаємо деруни. Смажимо їх на середньому вогні до золотистої скоринки з кожного боку приблизно по 5-7 хвилин.

Деруни подаємо з домашньою сметаною та насолоджуємося. Смачного.

А ви це знали? Кому не можна їсти буряк

п’ятниця, 22 листопад 2024, 11:27

Червоний буряк – корисний та смачний овоч. Однак, поряд з корисними властивостями буряк має серйозні протипоказання, може завдати шкоди людям з певними проблемами зі здоров’ям, передають Патріоти України. Кому не можна їсти буряк . - Людям із сечокам...

Є секрет! Як правильно збивати яйця для омлету, щоб він був пишним

п’ятниця, 22 листопад 2024, 11:12

Омлет найчастіше готують на сніданок. Він легкий та поживний. Готувати його на всю родину, тож страва досить вигідна для ранку. Кулінарне питання полягає в збиванні яєць. Яким чином вони будуть об’єднані з іншими компонентами. Поговоримо про це детальн...