
Котлетами не сильно когось здивуєш. Досить звична та зрозуміла всім страва. Якщо ви хотіли б перетворити їх на шедевр, то зробіть до них підливу. Кухарі знають секретні рецепти покращення страви, тож забирайте рецепт в кулінарну скарбничку.
Для приготування потрібні такі продукти:
Цибулю треба почистити та промити холодною водою. Наріжте її та обсмажте в маслі до прозорості. На цьому етапі треба всипати борошно, спеції. Ретельно вимішайте, посоліть та обсмажте протягом 2 хвилин.
Влийте в сковороду сметану та воду. Перемішайте та продовжуйте тушкувати ще протягом 3-5 хвилин. Підлива готова. Полийте котлети та подавайте до столу. Смачного!
Секрет стрункої фігури може ховатися не в жорстких дієтах і виснажливих тренуваннях, а в… успішному шлюбі. Дослідники з Каліфорнійського університету в Лос-Анджелесі з’ясували, що сильна емоційна підтримка партнера впливає на мозок, кишечник і гормон о...
Маленька, але важлива структура мозку - шишкоподібна залоза, або епіфіз - століттями була предметом роздумів філософів і містиків. Рене Декарт вважав її осередком душі, проте сучасна наука довела, що її основна функція — регулювання циркадного ритму та...