
Котлетами не сильно когось здивуєш. Досить звична та зрозуміла всім страва. Якщо ви хотіли б перетворити їх на шедевр, то зробіть до них підливу. Кухарі знають секретні рецепти покращення страви, тож забирайте рецепт в кулінарну скарбничку.
Для приготування потрібні такі продукти:
Цибулю треба почистити та промити холодною водою. Наріжте її та обсмажте в маслі до прозорості. На цьому етапі треба всипати борошно, спеції. Ретельно вимішайте, посоліть та обсмажте протягом 2 хвилин.
Влийте в сковороду сметану та воду. Перемішайте та продовжуйте тушкувати ще протягом 3-5 хвилин. Підлива готова. Полийте котлети та подавайте до столу. Смачного!
Чай - це не лише приємний ритуал, який зігріває в холодну пору, а й напій, що може суттєво впливати на стан серця. Науковці все частіше наголошують: регулярне споживання чаю допомагає знизити ризик серцево-судинних захворювань, передають Патріоти Украї...
Хочете, щоб ваш рис був пухкий, пружний і не лип до каструлі? У японців є свій простий ритуал, який гарантує результат ресторанної якості. Головне - правильне промивання та замочування, передають Патріоти України.