Лише спробуйте! Ця запіканка з картоплі стане вашою улюбленою вечерею

Смачно нагодувати родину - це завдання із зірочкою. Кожен день хочеться щось іншого та нового, передають Патріоти України.

Картопля є одним із найулюбленіших коренеплодів, які запікають, варять, смажать. Пропонуємо вам ще один варіант страви для вечері, які вийде ніжним та ароматним — це картопляна запіканка з сиром.

Інгредієнти для приготування

Підготуйте наступний перелік продуктів:

  • картопля — 250 г;
  • твердий сир — 50 г;
  • курячі яйця — 1 шт.;
  • молоко — 0,5 ст.;
  • вершкове масло — 10 г;
  • сметана — 10 г;
  • сіль.

Інгредієнти для страви

Картоплю потрібно відварити у соленій воді. Наріжте її на кружальця. Запіканку готують у вогнетривкій формі. Вкладіть в неї шарами картоплю, пересипаючи твердим сиром.

Для заливки змішайте молоко, яйце та посоліть її. Тепер рівномірно вилийте на заготовку запіканки, присипте сухарями та розкладіть шматочки вершкового масла. Відправляйте форму в духовку приблизно на 20-30 хвилин. Особливо смачно буде, якщо перед подачею ще раз трохи полити страву розтопленим вершковим маслом. Запіканки з картоплі завжди вдала ідея для вечері. Смачного!

А ви це знали? Що не потрібно додавати у фарш для котлет, щоб не зіпсувати їх

п’ятниця, 27 червень 2025, 18:30

Домашні котлети – дуже ситна і смачна страва, яку можна готувати з будь-якого м'ясного фаршу, а також і просто з овочів, крабових котлет, а також із печінки. Щоб котлети не розпадалися, потрібно знати деякі кулінарні секрети, передають Патріоти України...

Закуска від якої неможливо відірватися! Баклажани по-корейськи

п’ятниця, 27 червень 2025, 18:15

Страва має пікантний і вишуканий смак, який сподобається навіть найвибагливішим гурманам, передають Патріоти України. Складові:. 1. Спочатку баклажани нарізають соломкою. Овочі солять, а потім перемішують. Залишають постояти на 15 хвилин. 2. У цей час ...