Лише спробуйте! Цікава страва з капусти - капусники, які смачніше за котлети

Виглядають як котлети, але за смаком помітно відрізняються — набагато соковитіше, ніжніше і смачніше. Називаються такі котлетки "капусники", передають Патріоти України.

Інгредієнти:

  • Капуста — 500 г;
  • Фарш (свинина) — 600 г;
  • Яйце — 1 шт;
  • Цибуля — 1 шт;
  • Зубчик часнику — 1-2 шт;
  • Панірувальні сухарі — 100 г;
  • Сіль — 1 ч. л.;
  • Чорний перець за смаком;
  • Борошно для панірування;
  • Олія рослинна для смаження;
  • Вода для тушкування — 50 мл (3,5 ст. л.).

Приготування:

Капусту і цибулю порізати і відправити в блендер. Найсмачніші капусники виходять з молодої капусти.

Перекласти в миску, куди також відправити фарш, яйце, сіль і перець, натертий часник. Перемішайте, додайте панірувальні сухарі, ще раз ретельно вимішайте.

Сформуйте котлетки, обваляйте в борошні і обсмажте з обох сторін до золотистої скоринки 2-3 хв.

Потім перекладіть обсмажені капусники в казан, додайте 50 мл води, накрийте кришкою і протушкуйте 15 хвилин на повільному вогні.

Подавати можна навіть без гарніру, просто з овочами. Це дуже і дуже смачно!

Детальніше про те, як приготувати капусники, дивіться у відео нижче:

Дуже смачно! "Швидкі" пиріжки з цибулею і яйцем на кефірі - покроковий рецепт ситного перекусу

понеділок, 25 жовтень 2021, 10:56

Пиріжки з продуктів, які завжди є під рукою, наприклад, з капустою і з дріжджового тіста, приготувати не складно, та й робляться вони досить швидко, передають Патріоти України. Як і пиріжки на кефірі з зеленою цибулею і яйцем, рецепт яких пропонує сайт...

Такого ви ще не куштували! Як приготувати солоний кекс із сиром та солодким перцем (рецепт)

понеділок, 25 жовтень 2021, 10:15

У студії "Сніданку з 1+1" Неля Шовкопляс приготувала дуже незвичний солоний овочевий кекс, і разом з Єгором Гордєєвим вони назвали його «Неперевершений Руся» на честь Руслана Сенічкіна, передають Патріоти України. Як приготувати солоний кекс із сиром т...