
Виглядають як котлети, але за смаком помітно відрізняються — набагато соковитіше, ніжніше і смачніше. Називаються такі котлетки "капусники", передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Приготування:
Капусту і цибулю порізати і відправити в блендер. Найсмачніші капусники виходять з молодої капусти.
Перекласти в миску, куди також відправити фарш, яйце, сіль і перець, натертий часник. Перемішайте, додайте панірувальні сухарі, ще раз ретельно вимішайте.
Сформуйте котлетки, обваляйте в борошні і обсмажте з обох сторін до золотистої скоринки 2-3 хв.
Потім перекладіть обсмажені капусники в казан, додайте 50 мл води, накрийте кришкою і протушкуйте 15 хвилин на повільному вогні.
Подавати можна навіть без гарніру, просто з овочами. Це дуже і дуже смачно!
Детальніше про те, як приготувати капусники, дивіться у відео нижче:
Заварювання чаю для більшості людей - справа звична й майже автоматична. Ми кидаємо пакетик у чашку, чекаємо кілька хвилин і, не замислюючись, віджимаємо його ложкою. Цей жест здається дрібницею, на яку не варто звертати увагу, передають Патріоти Украї...
З настанням холодного сезону люди стикаються з тим, що взуття стає вологим і й до вечора набуває неприємного запаху. Адже там, де волога, там і грибок. Аби запобігти цій проблемі вогке взуття просушують та використовують спеціальні дезодоранти, передаю...