Все дуже просто, але це шалено смачно! Цікавий варіант картоплі з м'ясом приготований в духовці. Дивіться і повторюйте на здоров'я, передають Патріоти України.
Інгредієнти
Приготування
1. Велику картоплю (п'ять штук) чистимо, миємо й ріжемо навпіл. Після чого кожну половину надрізаємо не до кінця, робимо чотири надрізи (один вздовж, один поперек і два по діагоналі), що б вийшли пелюстки.
2. Підготовлену картоплю заливаємо холодною водою і відправляємо на плиту. Варимо 2 хвилини після закипання (не забудьте посолити). Зливаємо гарячу воду і приварену картоплю заливаємо холодною водою (це робимо, що б картопля швидше охолола).
3. Готуємо начинку, у фарш додаємо посічену зелень петрушки, сіль, чорний перець і паприку. Все перемішати.
4. У форму для запікання наливаємо кілька ложок томатного соусу. Сюди ж рослинну олію (дві ложки), сіль і перець за смаком. Кожну картоплину начиняємо фаршем і виставляємо в форму. Додамо пів склянки води та відправляємо в розігріту духовку.
5. Запікаємо, накривши фольгою. При температурі 180 градусів, хвилин 40 (хвилин за 7-10 до кінця прибираємо фольгу). Начинка з соусом виходить дуже смачною, картопелька розпарюється (залежно від сорту навіть розсипається).
Подробиці приготування дивіться в короткому відео рецепті.
Готуйте на здоров'я і з задоволенням!
Смачного!
Хропіння може здаватися нешкідливим, але вчені б’ють на сполох: регулярне порушення дихання уві сні може призводити до погіршення роботи мозку вже у середньому віці. Особливо це стосується синдрому обструктивного апное сну (СОАС) - стану, при якому дих...
Теплі літні дні приносять із собою не лише сонце та пікніки, а й незваних гостей — ос. Вони здатні перетворити ідеальний відпочинок на справжній хаос. Та експерти наголошують: найгірше, що можна зробити, - це в паніці почати тікати, передають Патріоти ...