Все дуже просто, але це шалено смачно! Цікавий варіант картоплі з м'ясом приготований в духовці. Дивіться і повторюйте на здоров'я, передають Патріоти України.
Інгредієнти
Приготування
1. Велику картоплю (п'ять штук) чистимо, миємо й ріжемо навпіл. Після чого кожну половину надрізаємо не до кінця, робимо чотири надрізи (один вздовж, один поперек і два по діагоналі), що б вийшли пелюстки.
2. Підготовлену картоплю заливаємо холодною водою і відправляємо на плиту. Варимо 2 хвилини після закипання (не забудьте посолити). Зливаємо гарячу воду і приварену картоплю заливаємо холодною водою (це робимо, що б картопля швидше охолола).
3. Готуємо начинку, у фарш додаємо посічену зелень петрушки, сіль, чорний перець і паприку. Все перемішати.
4. У форму для запікання наливаємо кілька ложок томатного соусу. Сюди ж рослинну олію (дві ложки), сіль і перець за смаком. Кожну картоплину начиняємо фаршем і виставляємо в форму. Додамо пів склянки води та відправляємо в розігріту духовку.
5. Запікаємо, накривши фольгою. При температурі 180 градусів, хвилин 40 (хвилин за 7-10 до кінця прибираємо фольгу). Начинка з соусом виходить дуже смачною, картопелька розпарюється (залежно від сорту навіть розсипається).
Подробиці приготування дивіться в короткому відео рецепті.
Готуйте на здоров'я і з задоволенням!
Смачного!
Не всі дрова однаково придатні для використання в різних типах опалювального обладнання, передають Патріоти України. Кожна порода дерева відрізняється характерною щільністю структури, тому не всі дрова однаково придатні для опалення. Які дрова найкраще...
Цей простий візуальний тест розкаже вам, чи збудуться ваші найзаповітніші бажання. передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Подивіться на картинку внизу і виберіть одну зі сніжинок. Так ви дізнаєтеся, чи стане 2025 рік тим, у якому здійсниться в...