Лише спробуйте! Тушковане м’ясо у власному соку з цибулею

Якщо ви хочете приготувати м’ясо, яке тане в роті і розпадається на волокна, то зробіть це за рецептом, який сьогодні пропонуємо. М’ясо, масло, цибуля, прянощі – і нічого зайвого, передають Патріоти України.

Подробиці

1 кг м’яса (яловичина або свинина) поріжте великими шматочками, такими, як на гуляш зазвичай робите.

Викладіть на суху глибоку сковорідку або ж казан м’ясо, покрийте щедро цибулею (можна брати у половину до м’яса 400-500 г). Зверху додайте 150 г масла, саме якісного, вершкового. Воно зробить м’ясо під час приготування ароматним, з легким вершковим присмаком.

Залийте все склянкою води і тушкуйте на помірному вогні протягом 30 хвилин. Після цього посоліть, додайте прянощі і продовжуйте тушкувати 30-60 хвилин. Це залежить від жорсткості самого м’яса.

М’ясо за цей час встигне пропаритися у власному сокові. Цибуля з водою перетворяться на підливу, що смакуватиме з будь-яким гарніром.

Варто знати! Чого не вистачає у тісті, якщо млинці не знімаються зі сковороди

неділя, 1 вересень 2024, 12:10

Процес приготування млинців може стати стресовим, якщо млинці то не відстають від сковорідки, то рвуться, то не пропікаються, передають Патріоти України. Тому спершу потрібно зробити чимало спроб навчитися готувати ідеальне тісто. Врахуйте певні момент...

Ви будете здивовані! Що буде з організмом, якщо почати читати кожного дня

неділя, 1 вересень 2024, 11:50

Розвиток звички щоденного читання є корисним з будь-якого погляду. Що більше ви читаєте, то більше розвиваєте свій мозок, передають Патріоти України. Подібно до того, як м’язи потребують регулярного руху та стимуляції, щоб запобігти атрофії, читання тр...