
Якщо ви хочете приготувати м’ясо, яке тане в роті і розпадається на волокна, то зробіть це за рецептом, який сьогодні пропонуємо. М’ясо, масло, цибуля, прянощі – і нічого зайвого, передають Патріоти України.
1 кг м’яса (яловичина або свинина) поріжте великими шматочками, такими, як на гуляш зазвичай робите.
Викладіть на суху глибоку сковорідку або ж казан м’ясо, покрийте щедро цибулею (можна брати у половину до м’яса 400-500 г). Зверху додайте 150 г масла, саме якісного, вершкового. Воно зробить м’ясо під час приготування ароматним, з легким вершковим присмаком.
Залийте все склянкою води і тушкуйте на помірному вогні протягом 30 хвилин. Після цього посоліть, додайте прянощі і продовжуйте тушкувати 30-60 хвилин. Це залежить від жорсткості самого м’яса.
М’ясо за цей час встигне пропаритися у власному сокові. Цибуля з водою перетворяться на підливу, що смакуватиме з будь-яким гарніром.
Миття авто здається простою справою, але багато водіїв роблять типові помилки, які не тільки не покращують вигляд машини, а й можуть пошкодити лакофарбове покриття, передають Патріоти України.
Макарони – це продукт, який завжди є під рукою і рятує, коли потрібно швидко приготувати вечерю. Але не всі види пасти однаково якісні. Одні зберігають форму і мають приємний смак навіть після варіння, інші – розварюються, злипаються і перетворюються н...