Лише спробуйте! Універсальний засіб, що відмиває все до блиску

Приготувати такий універсальний засіб, що відмиває все до блиску, зможе кожна господиня. Бюджетно та ефективно справиться з різним типом бруду на різних поверхнях: посуд, побутова техніка, меблі, батареї, кафель тощо, передають Патріоти України.

Подробиці

Візьміть 1,5 л теплої води, додайте 2 ст.л. харчової соди, 1 ст.л. оцту, 1 ст.л. лимонного соку. Засіб розколотіть і можна починати ним працювати. Губку вмочіть у розчин і протріть поверхні чи посуд. Сполосніть чистою водою.

Якщо будете мити меблі, то після протирання не забудьте увідбрати вологу сухою ганчіркою чи паперовими рушниками. Стіни, однотонні поверхні, підлога будуть блищати, сяяти чистотою. Такий засіб замінить десятки баночок із хімічними розчинами. Обов’язково спробуйте і більше не переплачуйте.

Чому хворі зуби мають негативний вплив на загальний стан дитячого організму?

п’ятниця, 3 травень 2024, 17:27

Стан ротової порожнини безпосередньо впливає на організм людини, при чому в багатьох аспектах відразу. Якщо ми говоримо про дитину, слідкувати за здоров'ям зубів потрібно обов'язково, і робити це треба дуже ретельно. . Слід розуміти, що молочні зубки ...

Справжня знахідка! Освіжаючий коктейль з яблук та меду

п’ятниця, 3 травень 2024, 17:12

Яблука цінні тим, що з них можна готувати велику кількість страв. Смажити, запікати, тушкувати, а також з ними виходить дуже смачний та освіжаючий коктейль. Враховуючи складники, він ще й дуже корисний для здоров’я, передають Патріоти України. Вам знад...