Не відмовляйтесь від філе, бо воно вам здається сухим. Насправді його можна смачно приготувати. Весь секрет полягає у маринаді. Про нього ми зараз і розкажемо. Він дуже простий, але ефект від нього фантастичний, передають Патріоти України.
Для маринаду вам потрібно всього три позиції:
Логічно, що для маринаду треба просто змішати все разом. Соєвий соус надасть філе соленого смаку, тому звичайну сіль можна не додавати. Йогурт дасть ту необхідну соковитість, якої так не вистачає курячому філе. А часник — це джерело аромату. Погодьтесь, що у поєднанні з філе він відіграє важливу роль.
Замаринуйте філе, дайте йому трохи постояти та відправляйте запікатись у духовку. До речі, буде набагато смачніше, якщо на дно форми викласти печериці, цвітну капусту, моркву, а зверху розкласти філе з соусом. Запікати 35 хвилин при температурі 180 градусів. І смачна вечеря готова. Все дуже просто. Смачного!
Жоден ранок не обходиться без запашного напою, який бадьорить і заряджає енергією на весь день, передають Патріоти України. Розповідаємо, чи можна підігріти каву в мікрохвильовці, як це вплине це на якість і смак напою. Так, напій можна підігрівати у м...
Не всі каструлі підходять для приготування їжі. Обираючи ємність, важливо враховувати матеріал, з якого він виготовлений. Це стосується зокрема алюмінієвого посуду, який все ще часто використовується на кухнях завдяки своїй довговічності та зручності. ...