
Якщо деруни, то тільки такі. Вони повинні бути дуже хрусткі, добре тримати форму та не розвалюватися на сковороді. Секрет у рецепті та дотриманні пропорцій, передають Патріоти України.
Для приготування потрібні такі продукти:
Картоплю треба почистити та натерти на тертці. Так само треба зробити з цибулею та вмішати до картоплі. Посоліть та залиште на 15 хвилин.
Виділиться сік. Злийте його, тоді вмішайте яйце, борошно. Розігрійте сковороду з олією. Тепер можна смажити. Накривати не треба. Будуть хрусткі та апетитні деруни. Смачного!
"Ніхто, крім мене, не міг би тебе терпіти", "Це ти мене довів до такого стану", "Ти не можеш сприймати жарти?" - ці фрази токсичні люди використовують, щоб завдати болю та встановити контроль. Як реагувати на такі образи та не піддаватися маніпуляціям...
Пральна машина - надійна помічниця кожної ж господині, яка виручає у дуже багатьох ситуаціях. Але щоб вона вірно служила багато років, потрібно не тільки додавати оцет та інші засоби під час прання, але й доглядати за самою пралкою. Про це пише сайт ТС...