Лише спробуйте! Замість звичайної запеченої риби приготуйте оладки зі скумбрії

Скумбрію маринують та запікають. Дуже популярна копчена риба. Смаки всім добре знайомі. Пропонуємо вам урізноманітнити рибне меню та приготувати оладки зі скумбрії. Незвично та оригінально, передають Патріоти України.

Інгредієнти

Для приготування потрібні наступні компоненти:

  • скумбрія — 2 шт.;
  • яйце — 1 шт.;
  • житнє борошно — 60 г;
  • натуральний йогурт — 2 ст.л.;
  • кріп;
  • сіль, перець.

Як приготувати

Розберіть рибу: відріжте плавники, хвіст, голову, вийміть кістки. Філе подрібніть. Тепер з нього треба зробити фарш для оладок. До риби додайте борошно, йогурт, яйце та подрібнений кріп. Сіль та перець на ваш смак.

Для смаження підійде сковорода з антипригарним покриттям. З кожної сторони смажте оладки по 30 секунд. Не варто довше, бо вони можуть вийти сухими на смак. Якщо у вас немає антипригарної сковороди, тоді смажте на звичайній, але з додаванням невеликої кількості олії.

Дуже смачно подавати оладки зі скумбрії з соусом. Для цього змішайте йогурт та кріп. Якщо хочете додати смаку трохи пікантності, покладіть в соус ложку гірчиці. Смачного!

Джерело: ПростоВей

Є секрет! Як запекти куряче філе, щоб було вдвічі соковитішим

понеділок, 22 липень 2024, 13:08

Якщо ви досі думаєте, що куряче філе завжди буде після приготування сухим і давким, то спробуйте запекти його за цим рецептом. Соковиті волокна будуть танути в роті, при цьому страва вийде досить корисною і дуже смачною, передають Патріоти України. Філ...

Смачно і економно! Що можна додати у фарш, щоб було вдічі більше котлет

понеділок, 22 липень 2024, 12:12

Ні в якому разі не думайте, що котлетам треба лише м’ясо і що, чим більше фаршу, тим краще. Додаткові інгредієнти не зроблять вашу страву більш дешевою на смак і тим більш менш смачною, передають Патріоти України. Досвідчені господині радять додавати д...