
Скумбрію маринують та запікають. Дуже популярна копчена риба. Смаки всім добре знайомі. Пропонуємо вам урізноманітнити рибне меню та приготувати оладки зі скумбрії. Незвично та оригінально, передають Патріоти України.
Для приготування потрібні наступні компоненти:
Розберіть рибу: відріжте плавники, хвіст, голову, вийміть кістки. Філе подрібніть. Тепер з нього треба зробити фарш для оладок. До риби додайте борошно, йогурт, яйце та подрібнений кріп. Сіль та перець на ваш смак.
Для смаження підійде сковорода з антипригарним покриттям. З кожної сторони смажте оладки по 30 секунд. Не варто довше, бо вони можуть вийти сухими на смак. Якщо у вас немає антипригарної сковороди, тоді смажте на звичайній, але з додаванням невеликої кількості олії.
Дуже смачно подавати оладки зі скумбрії з соусом. Для цього змішайте йогурт та кріп. Якщо хочете додати смаку трохи пікантності, покладіть в соус ложку гірчиці. Смачного!
Для багатьох святковий сезон - це час генерального прибирання. Особливої уваги потребують килими, адже саме вони найшвидше накопичують бруд, пил і запахи, які ми приносимо з вулиці на взутті. Проте не завжди потрібне повноцінне прання - інколи достатнь...
Ялинка є головним елементом різдвяного декору й одразу змінює сприйняття простору в домі. Через свої розміри, освітлення та кількість прикрас вона впливає на комфорт і безпеку. Невдале розміщення ялинки може створювати відчуття тісноти, безладу або пос...