
Між пюре, відварною бульбою та запеченою різниця кардинальна. І найчастіше обирають третій варіант, передають Патріоти України.
Про смажену картоплю ми не говоримо, бо вона виходить досить жирна та важка. Хоча з м’ясом вона дуже смачна, але розмова зараз про зовсім інше. Як досягти золотистої скоринки при запіканні — основне питання цієї статті.
Найперше на думку спадає, що для досягнення кулінарного результату потрібно збільшити температуру та довше потримати картоплю в духовці. Насправді, такі дії зовсім немає потреби робити.
Більшість господинь викладають на деко сиру картоплю без попередньої підготовки. А це і не потрібно робити. Наберіть в каструлю дуже холодну воду. Вкиньте туди сіль та почекайти 7 хвилин, щоб вона розчинилась.
Далі картоплю дістаньте з води, промокніть її та викладіть на деко. Полийте трохи олією. На ваш вибір це може бути соняшникова чи оливкова. Для кращого смаку посипте улюбленими спеціями.
Така проста дія з холодною солоною водою допоможе зробити запечену картоплю із хрусткою скоринкою. Смачного!
Гіпертонію недарма називають тихим убивцею - вона часто розвивається без симптомів і може призводити до серйозних уражень серця та судин. Водночас багато людей, контролюючи тиск, забувають про найпростіший і найдоступніший засіб профілактики - звичайну...
Видання Real Simple розповіло, що розігрів духовки до потрібної температури - ключ до успіху майже у всіх рецептах. Навіть недорогий термометр для духовки стане корисним доповненням на кухні. Багато домашніх печей працюють трохи гарячіше чи холодніше, ...