Лише спробуйте! Запечена картопля буде зі золотистою скоринкою, якщо знати один лайфхак

Між пюре, відварною бульбою та запеченою різниця кардинальна. І найчастіше обирають третій варіант, передають Патріоти України.

Про смажену картоплю ми не говоримо, бо вона виходить досить жирна та важка. Хоча з м’ясом вона дуже смачна, але розмова зараз про зовсім інше. Як досягти золотистої скоринки при запіканні — основне питання цієї статті.

Що треба зробити

Найперше на думку спадає, що для досягнення кулінарного результату потрібно збільшити температуру та довше потримати картоплю в духовці. Насправді, такі дії зовсім немає потреби робити.

Більшість господинь викладають на деко сиру картоплю без попередньої підготовки. А це і не потрібно робити. Наберіть в каструлю дуже холодну воду. Вкиньте туди сіль та почекайти 7 хвилин, щоб вона розчинилась.

Далі картоплю дістаньте з води, промокніть її та викладіть на деко. Полийте трохи олією. На ваш вибір це може бути соняшникова чи оливкова. Для кращого смаку посипте улюбленими спеціями.

Така проста дія з холодною солоною водою допоможе зробити запечену картоплю із хрусткою скоринкою. Смачного!

ТОП-3 хитрощі, які допоможуть позбутися неприємного запаху під час смаження риби

понеділок, 22 липень 2024, 11:15

Будь-який кулінар знає, що при приготуванні страв з риби на кухні з’являється дуже специфічний запах, передають Патріоти України. Для цього, як правило, використовуються витяжка та провітрювання. Але за допомогою трьох кулінарних секретів можна смажити...

Лише спробуйте! Замість звичайної запеченої риби приготуйте оладки зі скумбрії

понеділок, 22 липень 2024, 10:14

Скумбрію маринують та запікають. Дуже популярна копчена риба. Смаки всім добре знайомі. Пропонуємо вам урізноманітнити рибне меню та приготувати оладки зі скумбрії. Незвично та оригінально, передають Патріоти України. Для приготування потрібні наступні...