Печену картоплю можна готувати протягом року і подавати як гарнір до м’яса або риби. Страва дуже корисна, ситна і сподобається кожному, впевнена фудблогерка Світлана Климовська.
Складники:
- 1 кг картоплі для запікання, головне беріть однакового розміру
- Сіль та перець за смаком
- 2 ст. л. оливкової олії
- 1 ч. л. сушених прованських трав
- 2 зубки часнику
- 3−4 листочки шавлії
Приготування:
На сковороді розігріти оливкову олію, викласти листочки шавлії і посмажити. Так ми ароматизуємо олію. Листочки забрати. Картоплю помити. Покласти картоплю між двома палочками для суши і зробити ножем надрізи. Палочки не дадуть дорізати до кінця. Робіть тоненькі смужки.
До оливкової олії додати сіль, перець, сушені трави, часник. Гарно змастити кожну картоплю. Викласти на деко і запікати при 180 градусах до готовності.
Гарячу картоплю притрусити свіжими травами.
Постільна білизна, зокрема наволочки та простирадла, є справжнім притулком для бактерій, грибків, пилу й кліщів. Щодня наше тіло залишає на тканинах піт, відмерлі клітини шкіри та шкірний жир, створюючи сприятливі умови для мікроорганізмів, які можуть ...
Зародки пшениці - це крихітні частини зерна, які, попри свій непоказний вигляд, приховують у собі справжній коктейль вітамінів, мікроелементів та жирних кислот. Усього одна столова ложка на день - і ваш організм отримає неймовірну користь, передають Па...