Лише спробуйте! Запечена свинина за цим рецептом просто тане в роті

Якщо ви спробуєте один раз м’ясо за цим рецептом, інше навіть не будете пробувати готувати. Свинина буде ніжна, м’яка та соковита. А ще отримаєте задоволення від незвичайного смаку. Весь секрет в ківі.

Інгредієнти

Потрібні такі:

  • філе — 300 г;
  • сир — 70 г;
  • ківі — 1 шт.;
  • олія — 3 ст.л.;
  • борошно — 3 ст.л.;
  • сіль, перець.

Як приготувати

Свинину потрібно розділити на шматки завтовшки 2 см. Його треба посипати перцем, сіллю, накрити плівкою та відбити з двох сторін.

М’ясо запаніруйте в борошні та обсмажте, щоб утворилася скоринка. До повної готовності не досмажуйте.

У форму для запікання викладіть фольгу, на неї свинину, а зверху почищене та порізане ківі. Посипте все тертим сиром.

Свинину з ківі треба запікати 15 хвилин при 200 градусах. Подавайте до столу відразу. Смачного!

Це цілком можливо! Як знизити тиск без таблеток

четвер, 5 червень 2025, 17:30

Знизити артеріальний тиск без таблеток можливо, особливо якщо тиск підвищився помірно або епізодично. Ось кілька ефективних способів, передають Патріоти України. Якщо хочеш, я можу допомогти створити коротку програму самоконтролю або план харчування пр...

Що буде, якщо їсти яблука щодня

четвер, 5 червень 2025, 12:35

Їсти яблука щодня — це загалом корисна звичка. Існує навіть англійське прислів’я: “An apple a day keeps the doctor away” — «Одне яблуко на день — і лікар не потрібен». Ось що відбувається з організмом, якщо регулярно споживати яблука, передають Патріот...