Лише спробуйте! Запечена свинина за цим рецептом просто тане в роті

Якщо ви спробуєте один раз м’ясо за цим рецептом, інше навіть не будете пробувати готувати. Свинина буде ніжна, м’яка та соковита. А ще отримаєте задоволення від незвичайного смаку. Весь секрет в ківі.

Інгредієнти

Потрібні такі:

  • філе — 300 г;
  • сир — 70 г;
  • ківі — 1 шт.;
  • олія — 3 ст.л.;
  • борошно — 3 ст.л.;
  • сіль, перець.

Як приготувати

Свинину потрібно розділити на шматки завтовшки 2 см. Його треба посипати перцем, сіллю, накрити плівкою та відбити з двох сторін.

М’ясо запаніруйте в борошні та обсмажте, щоб утворилася скоринка. До повної готовності не досмажуйте.

У форму для запікання викладіть фольгу, на неї свинину, а зверху почищене та порізане ківі. Посипте все тертим сиром.

Свинину з ківі треба запікати 15 хвилин при 200 градусах. Подавайте до столу відразу. Смачного!

А ви це знали? Чому не можна купатися у холодному душі у спеку

п’ятниця, 27 червень 2025, 12:05

У спекотні дні багато хто мріє про момент, коли опиниться вдома і зможе стати під струмені холодного душу. Однак вчені застерігають – такий спосіб освіжитись може бути не тільки шкідливим, але й становити неабияку небезпеку, передають Патріоти України....

Ці продукти продовжують життя! Що варто їсти для зміцнення здоров’я та профілактики хвороб

п’ятниця, 27 червень 2025, 10:59

Здоров’я – найцінніший ресурс, який потребує щоденної уваги. Харчування відіграє ключову роль у підтримці доброго самопочуття, профілактиці хвороб і навіть у боротьбі з серйозними захворюваннями. Видання зібрало список накорисніших продуктів, які зміцн...