Лише спробуйте! Запечена свинина за цим рецептом просто тане в роті

Якщо ви спробуєте один раз м’ясо за цим рецептом, інше навіть не будете пробувати готувати. Свинина буде ніжна, м’яка та соковита. А ще отримаєте задоволення від незвичайного смаку. Весь секрет в ківі.

Інгредієнти

Потрібні такі:

  • філе — 300 г;
  • сир — 70 г;
  • ківі — 1 шт.;
  • олія — 3 ст.л.;
  • борошно — 3 ст.л.;
  • сіль, перець.

Як приготувати

Свинину потрібно розділити на шматки завтовшки 2 см. Його треба посипати перцем, сіллю, накрити плівкою та відбити з двох сторін.

М’ясо запаніруйте в борошні та обсмажте, щоб утворилася скоринка. До повної готовності не досмажуйте.

У форму для запікання викладіть фольгу, на неї свинину, а зверху почищене та порізане ківі. Посипте все тертим сиром.

Свинину з ківі треба запікати 15 хвилин при 200 градусах. Подавайте до столу відразу. Смачного!

Які сережки доповнять легкий весняний образ

неділя, 23 лютий 2025, 19:23

Правильно вибрана пара сережок — запорука стильного образу. Прикраси акцентують на природній вроді жінки, унікальних рисах обличчя. Розглянемо більш докладно, які моделі пасують до легкого весняного вбрання. . Під час пробудження природи, розквіту пер...

Як потрапити на прийом до лікаря без направлення

неділя, 23 лютий 2025, 13:01

Покрокова інструкція як звертатися до лікарів широкого та вузького профілів. У сучасній системі охорони здоров’я прийом до лікаря зазвичай передбачає наявність направлення від сімейного доктора або терапевта. Це потрібно для впорядкування медичної допо...