Лише спробуйте! Запечена свинина за цим рецептом просто тане в роті

Якщо ви спробуєте один раз м’ясо за цим рецептом, інше навіть не будете пробувати готувати. Свинина буде ніжна, м’яка та соковита. А ще отримаєте задоволення від незвичайного смаку. Весь секрет в ківі.

Інгредієнти

Потрібні такі:

  • філе — 300 г;
  • сир — 70 г;
  • ківі — 1 шт.;
  • олія — 3 ст.л.;
  • борошно — 3 ст.л.;
  • сіль, перець.

Як приготувати

Свинину потрібно розділити на шматки завтовшки 2 см. Його треба посипати перцем, сіллю, накрити плівкою та відбити з двох сторін.

М’ясо запаніруйте в борошні та обсмажте, щоб утворилася скоринка. До повної готовності не досмажуйте.

У форму для запікання викладіть фольгу, на неї свинину, а зверху почищене та порізане ківі. Посипте все тертим сиром.

Свинину з ківі треба запікати 15 хвилин при 200 градусах. Подавайте до столу відразу. Смачного!

Ford Kuga для родини: комфорт, простір і турбота про безпеку

четвер, 15 травень 2025, 15:20

Коли шукаєш автомобіль для родини, список вимог чималий. Хочеться, щоб усім було зручно. Потрібен простір – і для пасажирів, і для нескінченних дитячих речей, велосипедів чи торбин. А ще дуже важливою є безпека, адже немає нічого ціннішого за життя та ...

А ви це знали? Чим небезпечний лимонад для організму

четвер, 15 травень 2025, 9:57

Лимонад часто асоціюється з літом, дитинством і приємною прохолодою у спекотний день. На перший погляд, він здається нешкідливим напоєм з легкою кислинкою та нотками свіжості, передають Патріоти України. Проте за цим привабливим смаком приховується зна...