Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Відваріть і промийте макарони. Постарайтеся не переварити їх. Обирайте макарони з твердих сортів пшениці, тільки не спагетті.
Наріжте цибулю, моркву натріть на крупній тертці. Тушкуйте овочі на сковороді, додайте фарш, спеції. Помішуйте фарш на плиті, через 15-20 хвилин вимкніть сковороду.
Готуємо соус для нашої запіканки. Для цього розтопіть вершкове масло, додайте борошно, молоко, сіль, спеції, і добре перемішайте всі інгредієнти. Готуйте соус до загустіння, постійно помішуючи. ⠀
Викладіть у форму для запікання шарами макарони, зверху фарш, полийте соусом і посипте тертим сиром. Якщо інгредієнти залишилися, можна викласти ще один шар.
Випікайте запіканку 20 хвилин при 180 градусах. ⠀ Страва готова. Смачного!
Чашка трав'яного чаю – здоровий спосіб розпочати свій день. Цей напій має противірусні та протимікробні властивості, зміцнює імунну систему, і вважається важливим продуктом у народній медицині. У цій статті OBOZ. UA познайомить вас із 5 найкращими ліку...
Салат олів’є любить багато людей, бо він дійсно смачний та поживний. І придумали його зовсім не за радянських часів. До речі, в класичному варіанті інгредієнтів жодної вареної ковбаси не було. Тільки натуральне відварене м’ясо та навіть раки. А це вже ...