Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Відваріть і промийте макарони. Постарайтеся не переварити їх. Обирайте макарони з твердих сортів пшениці, тільки не спагетті.
Наріжте цибулю, моркву натріть на крупній тертці. Тушкуйте овочі на сковороді, додайте фарш, спеції. Помішуйте фарш на плиті, через 15-20 хвилин вимкніть сковороду.
Готуємо соус для нашої запіканки. Для цього розтопіть вершкове масло, додайте борошно, молоко, сіль, спеції, і добре перемішайте всі інгредієнти. Готуйте соус до загустіння, постійно помішуючи. ⠀
Викладіть у форму для запікання шарами макарони, зверху фарш, полийте соусом і посипте тертим сиром. Якщо інгредієнти залишилися, можна викласти ще один шар.
Випікайте запіканку 20 хвилин при 180 градусах. ⠀ Страва готова. Смачного!
Безумовно, всім подобається, коли млинці виходять з дірочками. Така страва має дуже апетитний зовнішній вигляд, передають Патріоти України. Однак домогтися подібної ніздрюватості досить складно. Потрібно враховувати одразу декілька нюансів приготування...
При приготуванні котлет дуже важливо не лише вибрати хороші продукти та замісити якісний фарш, передають Патріоти України. Ключове значення набуває сам процес смаження, адже часом котлети, які вийшли ідеальними, ні в яку не хочуть відставати від поверх...