 Макарони - це універсальне блюдо для тих, у кого немає часу на підготовку. Доповнити їх можна м'ясним фаршем, овочами, смачним соусом. Щоб приготувати смачний і ситний обід або вечерю, візьміть на озброєння рецепт запіканки з макаронами і фаршем, на приготування якої піде не більше півгодини, але страва вийде більш цікавим і смачним, ніж звичні всім макарони по-флотськи, передають Патріоти України.
Макарони - це універсальне блюдо для тих, у кого немає часу на підготовку. Доповнити їх можна м'ясним фаршем, овочами, смачним соусом. Щоб приготувати смачний і ситний обід або вечерю, візьміть на озброєння рецепт запіканки з макаронами і фаршем, на приготування якої піде не більше півгодини, але страва вийде більш цікавим і смачним, ніж звичні всім макарони по-флотськи, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
 Спосіб приготування:
Спосіб приготування:
Відваріть і промийте макарони. Постарайтеся не переварити їх. Обирайте макарони з твердих сортів пшениці, тільки не спагетті.
Наріжте цибулю, моркву натріть на крупній тертці. Тушкуйте овочі на сковороді, додайте фарш, спеції. Помішуйте фарш на плиті, через 15-20 хвилин вимкніть сковороду.
Готуємо соус для нашої запіканки. Для цього розтопіть вершкове масло, додайте борошно, молоко, сіль, спеції, і добре перемішайте всі інгредієнти. Готуйте соус до загустіння, постійно помішуючи. ⠀
Викладіть у форму для запікання шарами макарони, зверху фарш, полийте соусом і посипте тертим сиром. Якщо інгредієнти залишилися, можна викласти ще один шар.
Випікайте запіканку 20 хвилин при 180 градусах. ⠀ Страва готова. Смачного!
Православне свято 1 листопада за новим церковним календарем (14 листопада за старим) - день пам'яті святих Косми і Даміана Асійських, які знали медицину, володіли даром чудотворення і могли вилікувати від найважчої хвороби. За старим стилем - день пам'...
М'ясо - ситний продукт, який люблять усі і який може бути основою для приготування котлет, відбивних, шашлику, ковбаси, салатів. Але, дуже важливо знати, що не все м'ясо є максимально корисним, передають Патріоти України. Який вид м'яса рекомендується ...