До такого курячого філе треба приготувати лише салат. Це так смачно та оригінально. Страва формується за принципом віяла. Саме тому кожен її сантиметр має насичений смак та аромат. Вона соковита та дуже апетитна. Читайте рецепт далі у статті, передають Патріоти України.
Вам потрібні наступні:
На курячому філе зробіть кілька поперечних розрізів, але не до кінця. В ці розрізи будемо вставляти начинку.
В мисочці змішуємо соєвий соус, олію, паприку, приправу для курки, часник. Ретельно перемішуємо. Покладіть в соус на кілька хвилин філе. Ретельно обмокніть з усіх сторін, щоб соус попав в розрізи.
Філе викладіть на пергамент. В розрізи вкладіть кружальця помідорів та моцарели. Змастіть філе з начинкою залишками соусу.
Випікайте курку при температурі 200 градусів протягом 20 хвилин. Все готово, можна куштувати. Смачного!
Американські вчені опублікували масштабне дослідження, яке показало: дотримання спеціальної дієти під назвою MIND з 40 років значно знижує ймовірність розвитку хвороби Альцгеймера і деменції. Навіть початок цієї дієти після 60 років допомагає захистити...
Дерев’яні ложки - звичний кухонний інструмент для багатьох. Вони не дряпають посуд, зручні у використанні та екологічні. Але в мережі все частіше з’являються застереження: мовляв, дерев’яні ложки - ідеальне середовище для бактерій і плісняви, передают...