До такого курячого філе треба приготувати лише салат. Це так смачно та оригінально. Страва формується за принципом віяла. Саме тому кожен її сантиметр має насичений смак та аромат. Вона соковита та дуже апетитна. Читайте рецепт далі у статті, передають Патріоти України.
Вам потрібні наступні:
На курячому філе зробіть кілька поперечних розрізів, але не до кінця. В ці розрізи будемо вставляти начинку.
В мисочці змішуємо соєвий соус, олію, паприку, приправу для курки, часник. Ретельно перемішуємо. Покладіть в соус на кілька хвилин філе. Ретельно обмокніть з усіх сторін, щоб соус попав в розрізи.
Філе викладіть на пергамент. В розрізи вкладіть кружальця помідорів та моцарели. Змастіть філе з начинкою залишками соусу.
Випікайте курку при температурі 200 градусів протягом 20 хвилин. Все готово, можна куштувати. Смачного!
Не всі каструлі підходять для приготування їжі. Обираючи ємність, важливо враховувати матеріал, з якого він виготовлений. Це стосується зокрема алюмінієвого посуду, який все ще часто використовується на кухнях завдяки своїй довговічності та зручності. ...
Важливим етапом святкування Нового року завжди було позбавлення від усього непотрібного. Ще наші предки вірили, що так ви ніби "звільняєте" місце для добробту та щастя, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Новий рік для багатьох людей є не п...