Лише спробуте! Фаршироване куряче філе - ідеальний варіант сніданку чи вечері

До такого курячого філе треба приготувати лише салат. Це так смачно та оригінально. Страва формується за принципом віяла. Саме тому кожен її сантиметр має насичений смак та аромат. Вона соковита та дуже апетитна. Читайте рецепт далі у статті, передають Патріоти України.

Інгредієнти

Вам потрібні наступні:

  • куряче філе — 2 шт.;
  • помідори — 1-2 шт.;
  • соєвий соус — 2 ст.л.;
  • олія — 1 ст.л.;
  • паприка — 0,5 ч.л.;
  • часник — 2 зубки;
  • приправа для курки;
  • сир «Моцарела».

Як приготувати

На курячому філе зробіть кілька поперечних розрізів, але не до кінця. В ці розрізи будемо вставляти начинку.

В мисочці змішуємо соєвий соус, олію, паприку, приправу для курки, часник. Ретельно перемішуємо. Покладіть в соус на кілька хвилин філе. Ретельно обмокніть з усіх сторін, щоб соус попав в розрізи.

Філе викладіть на пергамент. В розрізи вкладіть кружальця помідорів та моцарели. Змастіть філе з начинкою залишками соусу.

Випікайте курку при температурі 200 градусів протягом 20 хвилин. Все готово, можна куштувати. Смачного!

Джерело: ПростоВей

Чому гірчить вівсяна каша - названо основні причини

п’ятниця, 13 вересень 2024, 11:12

Вважається, що вівсяна каша є чудовим продуктом для довголіття та здорового ЖКТ. У зв’язку з цим її готують багато господинь, які хочуть подбати про здоров’я членів родини, передають Патріоти України. Якщо приготувати кашу правильно, то вона виходить д...

Як правильно варити куряче філе: Названо тонкощі, про які не всі знають

п’ятниця, 13 вересень 2024, 10:14

Відварене куряче філе часто стає окрасою ніжних супів та вишуканих салатів, передають Патріоти України. Однак багато хто відзначає, що інколи філе має занадто жорстку, практично “гумову” текстуру, через що насолодитися стравою буде дуже проблематично. ...