До такого курячого філе треба приготувати лише салат. Це так смачно та оригінально. Страва формується за принципом віяла. Саме тому кожен її сантиметр має насичений смак та аромат. Вона соковита та дуже апетитна. Читайте рецепт далі у статті, передають Патріоти України.
Вам потрібні наступні:
На курячому філе зробіть кілька поперечних розрізів, але не до кінця. В ці розрізи будемо вставляти начинку.
В мисочці змішуємо соєвий соус, олію, паприку, приправу для курки, часник. Ретельно перемішуємо. Покладіть в соус на кілька хвилин філе. Ретельно обмокніть з усіх сторін, щоб соус попав в розрізи.
Філе викладіть на пергамент. В розрізи вкладіть кружальця помідорів та моцарели. Змастіть філе з начинкою залишками соусу.
Випікайте курку при температурі 200 градусів протягом 20 хвилин. Все готово, можна куштувати. Смачного!
Більшість із нас уявляє лавровий лист виключно на кухні - у супах чи маринадах. Але виявляється, ця скромна спеція може стати справжнім порятунком для вашої пральної машини та білизни, передають Патріоти України. Лавровий лист має антибактеріальні та п...
Постійна втома може бути спричинена багатьма чинниками - поганим сном, стресом чи навіть доглядом за активною дитиною. Але є ще одна менш очевидна причина, про яку багато хто не здогадується — дефіцит магнію, передають Патріоти України. Магній — це жит...