Лише спробуте! Фаршироване куряче філе - ідеальний варіант сніданку чи вечері

До такого курячого філе треба приготувати лише салат. Це так смачно та оригінально. Страва формується за принципом віяла. Саме тому кожен її сантиметр має насичений смак та аромат. Вона соковита та дуже апетитна. Читайте рецепт далі у статті, передають Патріоти України.

Інгредієнти

Вам потрібні наступні:

  • куряче філе — 2 шт.;
  • помідори — 1-2 шт.;
  • соєвий соус — 2 ст.л.;
  • олія — 1 ст.л.;
  • паприка — 0,5 ч.л.;
  • часник — 2 зубки;
  • приправа для курки;
  • сир «Моцарела».

Як приготувати

На курячому філе зробіть кілька поперечних розрізів, але не до кінця. В ці розрізи будемо вставляти начинку.

В мисочці змішуємо соєвий соус, олію, паприку, приправу для курки, часник. Ретельно перемішуємо. Покладіть в соус на кілька хвилин філе. Ретельно обмокніть з усіх сторін, щоб соус попав в розрізи.

Філе викладіть на пергамент. В розрізи вкладіть кружальця помідорів та моцарели. Змастіть філе з начинкою залишками соусу.

Випікайте курку при температурі 200 градусів протягом 20 хвилин. Все готово, можна куштувати. Смачного!

Джерело: ПростоВей

Не робіть помилок! Чому не виходить приготувати прозорий бульйон

п’ятниця, 26 грудень 2025, 17:42

Прозорий, ароматний бульйон часто здається простою стравою, але на практиці виходить не в усіх. Навіть з якісних продуктів він може стати каламутним, блідим і без виразного смаку. Причина зазвичай не в курці чи каструлі, а в дрібних помилках під час ва...

Чи можна заморожувати тісто для вареників? Ось що радять кухарі

п’ятниця, 26 грудень 2025, 17:14

Тісто для вареників можна заморожувати, і воно не стане жорстким, якщо дотримуватися кількох правил. Після замішування тісто потрібно повністю охолодити й дати йому відпочити щонайменше 15 хвилин під рушником. Лише після цього його можна покласти в мор...