
До такого курячого філе треба приготувати лише салат. Це так смачно та оригінально. Страва формується за принципом віяла. Саме тому кожен її сантиметр має насичений смак та аромат. Вона соковита та дуже апетитна. Читайте рецепт далі у статті, передають Патріоти України.
Вам потрібні наступні:
На курячому філе зробіть кілька поперечних розрізів, але не до кінця. В ці розрізи будемо вставляти начинку.
В мисочці змішуємо соєвий соус, олію, паприку, приправу для курки, часник. Ретельно перемішуємо. Покладіть в соус на кілька хвилин філе. Ретельно обмокніть з усіх сторін, щоб соус попав в розрізи.
Філе викладіть на пергамент. В розрізи вкладіть кружальця помідорів та моцарели. Змастіть філе з начинкою залишками соусу.
Випікайте курку при температурі 200 градусів протягом 20 хвилин. Все готово, можна куштувати. Смачного!
Британські вчені виявили зв'язок між хімічною речовиною в чорному шоколаді та ознаками уповільнення біологічного старіння людини. Про це повідомляє Euronews, передають Патріоти України. Нове дослідження показало, що теобромін, який міститься в чорному ...
Домашні свинячі відбивні можуть бути сухими та щільними, або ж соковитими й ніжними, як у бабусі. Секрет ідеальної текстури криється в одному простому трюку, пов’язаному з паніруванням, передають Патріоти України. Багато господинь зосереджуються на спе...