Лише три інгредієнти і море задоволення! Вдвічі дешевше і так само смачно - рецепт цукерок "Рафаелло" з кукурудзяний паличок

Як приготувати смачний і незвичний десерт зі смаком улюблених цукерок, підказали у спільноті "Смачні рецепти з цінами" в "Телеграмі", передають Патріоти України.

Для тих, кому цікаво проекспериментувати із продуктами на власній кухні і приготувати домашні "Рафаелло" з кукурудзяних паличок, знадобляться:

  • Кукурудзяні палички – 150 г,
  • Згущене молоко - одна банка (380 г),
  • Миндаль - 15-18 штук,
  • Кокосова стружка - 30-50 г.
Приготування:
  • 3алити мигдаль окропом і залишити на кілька хвилин. Потім злити гарячу воду, підставити мигдаль під холодну воду і очистити від шкірки.
  • Подрібнити кукурудзяні палички до стану дрібної крихти. Для цього рецепту краще брати кукурудзяні палички з ароматом ванілі.
  • З'єднати отриману крихту кукурудзяних паличок зі згущеним молоком, старанно вимішати масу.
  • Отримана маса має бути однорідна, пластична і гладенька.
  • Розділити «тісто» на порції розміром з м’ячик для пінг-понгу. У центр кожної такої кульки помістити по одному мигдальному горішку.
  • Змочити руки у холодній воді і закрити кульку.
  • Обваляти заготовки в кокосовій стружці.
Готовий десерт помістити в холодильник на кілька годин, щоб вони не втратили форму, а потім подавати до столу.

Вартість страви:

  • Кукурудзяні палички – 21 грн,
  • Згущене молоко – 35 грн,
  • Мигдаль – 15-18 шт на 16 грн,
  • Кокосова стружка – 9,15 грн
  • Загальна вартість страви – 81 гривня.


А ви це знали? Чи потрібно знімати пінку з м'яса під час варіння

четвер, 21 листопад 2024, 16:56

Якщо ви хоча б раз готували бульйон з м'ясом, ви помічали, що на поверхні води з'являється пінка. Одні її знімають, інші залишають як є. Тож давайте розбиратися, чи потрібно прибирати пінку з м'яса під час варіння, передають Патріоти України з посиланн...

ТОП-2 помилки, через які свиняча печінка виходить жорсткою та гіркою

четвер, 21 листопад 2024, 16:12

Не кожна господиня назве смажену свинячу печінку своєю фірмовою стравою, оскільки цей продукт далеко не завжди виходить смачним. За відсутності досвіду приготування, печінка не тільки може гірчити, а й виходить надмірно жорсткою, що псує все враження п...