Лише три інгредієнти і море задоволення! Вдвічі дешевше і так само смачно - рецепт цукерок "Рафаелло" з кукурудзяний паличок

Як приготувати смачний і незвичний десерт зі смаком улюблених цукерок, підказали у спільноті "Смачні рецепти з цінами" в "Телеграмі", передають Патріоти України.

Для тих, кому цікаво проекспериментувати із продуктами на власній кухні і приготувати домашні "Рафаелло" з кукурудзяних паличок, знадобляться:

  • Кукурудзяні палички – 150 г,
  • Згущене молоко - одна банка (380 г),
  • Миндаль - 15-18 штук,
  • Кокосова стружка - 30-50 г.
Приготування:
  • 3алити мигдаль окропом і залишити на кілька хвилин. Потім злити гарячу воду, підставити мигдаль під холодну воду і очистити від шкірки.
  • Подрібнити кукурудзяні палички до стану дрібної крихти. Для цього рецепту краще брати кукурудзяні палички з ароматом ванілі.
  • З'єднати отриману крихту кукурудзяних паличок зі згущеним молоком, старанно вимішати масу.
  • Отримана маса має бути однорідна, пластична і гладенька.
  • Розділити «тісто» на порції розміром з м’ячик для пінг-понгу. У центр кожної такої кульки помістити по одному мигдальному горішку.
  • Змочити руки у холодній воді і закрити кульку.
  • Обваляти заготовки в кокосовій стружці.
Готовий десерт помістити в холодильник на кілька годин, щоб вони не втратили форму, а потім подавати до столу.

Вартість страви:

  • Кукурудзяні палички – 21 грн,
  • Згущене молоко – 35 грн,
  • Мигдаль – 15-18 шт на 16 грн,
  • Кокосова стружка – 9,15 грн
  • Загальна вартість страви – 81 гривня.


Це справді працює! Що посадити під вишнею, щоб у плодах не було хробаків

четвер, 5 червень 2025, 7:30

Вишні є одними з найпопулярніших фруктів у садах, але, на жаль, вони часто бувають червивими. Найпоширенішим винуватцем є вишнева плодова муха — маленька мушка, личинки якої розвиваються всередині плоду. Замість використання хімічних обприскувань, деда...

Що додати в тісто, щоб пиріжки залишалися м’якими

четвер, 5 червень 2025, 7:14

М’які та ароматні пиріжки з начинками мало кого залишають байдужими. Але часто господарок непокоїть те, що довго таке частування зберігати не виходить. Вже на другий-третій день страва стає черствою, передають Патріоти України. Є один кулінарний секрет...