
Голубці - це дуже смачно, але й мороки з такою стравою багато. Часто кулінари навіть вдаються до приготування лінивих голубців - аби лишень не проходити тривалу й нудну процедуру відпарювання капустяного листя, передають Патріоти України.
Але є дуже простий спосіб, який значно економить час. На ProstoWay розповіли, як зробити це у мікрохвильовці.
Все, що потрібно — це бажання накрутити голубці та мікрохвильова піч. Для застосування візьміть капусту та гострим, але невеликим ножем виріжте качан.
Капусту покладіть на тарілку, накрийте харчовою плівкою або кульком і на максимальній потужності печі грійте впродовж 5 хвилин. Час приготування може бути іншим — все залежить від вашої техніки, її потужності та розміру капустини. Після цього зніміть плівку, обережно двома виделками розберіть верхні листки, поки капуста залишається гарячою.
Для отримання багатого та якісного врожаю вишні та черешні необхідно забезпечити цим кісточковим деревам надійний захист від зимових морозів та несприятливих погодних умов. Хоча ці культури досить морозостійкі, молоді саджанці та недостатньо підготовле...
Не у всіх вдома є душ, тому миття волосся над ванною або раковиною часто супроводжується неприємним дискомфортом у попереку. Тривале стояння в нахиленому положенні може викликати напругу, біль і навіть ризик різкого прострілу в спині, передають Патріот...