Голубці - це дуже смачно, але й мороки з такою стравою багато. Часто кулінари навіть вдаються до приготування лінивих голубців - аби лишень не проходити тривалу й нудну процедуру відпарювання капустяного листя, передають Патріоти України.
Але є дуже простий спосіб, який значно економить час. На ProstoWay розповіли, як зробити це у мікрохвильовці.
Все, що потрібно — це бажання накрутити голубці та мікрохвильова піч. Для застосування візьміть капусту та гострим, але невеликим ножем виріжте качан.
Капусту покладіть на тарілку, накрийте харчовою плівкою або кульком і на максимальній потужності печі грійте впродовж 5 хвилин. Час приготування може бути іншим — все залежить від вашої техніки, її потужності та розміру капустини. Після цього зніміть плівку, обережно двома виделками розберіть верхні листки, поки капуста залишається гарячою.
Червоний виноград давно відомий не лише як смачний фрукт, а й як природний засіб догляду за шкірою. Сьогодні його активно використовують у натуральній косметиці - він заспокоює, зволожує та відновлює шкіру після сонця, передають Патріоти України. Виног...
Астрологиня Людмила Булгакова назвала знаки зодіаку, які не терплять вдома тварин, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Про Раків не можна сказати, що вони не люблять тварин — вони зовсім не проти погратися з ними, проте саме до тієї миті, д...