Голубці - це дуже смачно, але й мороки з такою стравою багато. Часто кулінари навіть вдаються до приготування лінивих голубців - аби лишень не проходити тривалу й нудну процедуру відпарювання капустяного листя, передають Патріоти України.
Але є дуже простий спосіб, який значно економить час. На ProstoWay розповіли, як зробити це у мікрохвильовці.
Все, що потрібно — це бажання накрутити голубці та мікрохвильова піч. Для застосування візьміть капусту та гострим, але невеликим ножем виріжте качан.
Капусту покладіть на тарілку, накрийте харчовою плівкою або кульком і на максимальній потужності печі грійте впродовж 5 хвилин. Час приготування може бути іншим — все залежить від вашої техніки, її потужності та розміру капустини. Після цього зніміть плівку, обережно двома виделками розберіть верхні листки, поки капуста залишається гарячою.
Витрати на транспортування з'їдають левову частку бюджету? Кожен підприємець шукає шляхи оптимізації. Сучасний фургон Opel Movano – продуманий інструмент для ефективного бізнесу та розумних перевезень. Давайте розберемося, які його переваги допоможуть ...
Нове дослідження показало, що іонізуюче випромінювання під час проведення комп’ютерної томографії може призвести до раку, передають Патріоти України. Щоб дізнатися, чи може комп’ютерна томографія викликати рак, науковці університету Каліфорнії у Сан-Фр...