
Голубці - це дуже смачно, але й мороки з такою стравою багато. Часто кулінари навіть вдаються до приготування лінивих голубців - аби лишень не проходити тривалу й нудну процедуру відпарювання капустяного листя, передають Патріоти України.
Але є дуже простий спосіб, який значно економить час. На ProstoWay розповіли, як зробити це у мікрохвильовці.
Все, що потрібно — це бажання накрутити голубці та мікрохвильова піч. Для застосування візьміть капусту та гострим, але невеликим ножем виріжте качан.
Капусту покладіть на тарілку, накрийте харчовою плівкою або кульком і на максимальній потужності печі грійте впродовж 5 хвилин. Час приготування може бути іншим — все залежить від вашої техніки, її потужності та розміру капустини. Після цього зніміть плівку, обережно двома виделками розберіть верхні листки, поки капуста залишається гарячою.
Сир вважається одним із найпопулярніших продуктів у щоденному раціоні, однак не кожен із них справді натуральний. У гонитві за низькою ціною або тривалим терміном зберігання виробники часто додають замінники, що роблять продукт штучним за складом і сма...
Православне свято 5 листопада за новим календарем (18 листопада за старим) - день пам'яті мучеників Галактіона і його нареченої Епістимії, які загинули за віру. . За юліанським календарем - день пам'яті апостола від 70-ти Якова, брата Господнього. . ...