Всі знають, що найкращий борщ - яскраво-червоний. Тоді як блідо-рожевий точно не викличе захвату. Зазвичай для збереження кольору страви кладуть кислоту - оцет або лимонний сік. Але якщо з ними переборщити, постраждає смак. На Pixelinform поділились цікавим рішенням, передають Патріоти України.
Мало хто знає, та приготувати справній насичено-рубіновий борщ можна без додаткових інгредієнтів. Достатньо додати буряк у потрібний момент, та ще правильно обробити його перед додаванням.
Часта помилка кулінарів – додавати бурякову засмажку зарано. Страва втрачає свою яскравість, якщо буряк довго вариться. Коренеплід треба класти ближче до кінця приготування страви.
Причому важливо його ще й правильно підготувати. Натертий чи нарізаний буряк слід обсмажити і протушкувати. Гарне рішення — робити це разом з обсмаженою томатною пастою і невеликою кількістю бульйону з каструлі.
Буряк додається у майже готовий борщ. Страва повинна кипіти кілька хвилин. Після цього вимикаємо вогонь, накриваємо кришкою та залишаємо настоюватись мінімум 20 хвилин.
З віком багато людей помічають, що починають прокидатися значно раніше, навіть без будильника. Те, що колись було майже неможливо — вставати на світанку — стає новою нормою для багатьох. . Про це повідомляє Huffpost, передають Патріоти України. Експерт...
Вживання шоколаду та чаю може бути корисним для серцево-судинної системи. Сполука флаван-3-оли, що міститься в напої та цих солодощах може допомогти знизити кров'яний тиск. Про це свідчать результати дослідження європейських вчених, повідомляє Verywell...