Лити оцет - це помилка: Мало хто знає, що насправді треба робити з буряком для борщу

Всі знають, що найкращий борщ - яскраво-червоний. Тоді як блідо-рожевий точно не викличе захвату. Зазвичай для збереження кольору страви кладуть кислоту - оцет або лимонний сік. Але якщо з ними переборщити, постраждає смак. На Pixelinform поділились цікавим рішенням, передають Патріоти України.

Мало хто знає, та приготувати справній насичено-рубіновий борщ можна без додаткових інгредієнтів. Достатньо додати буряк у потрібний момент, та ще правильно обробити його перед додаванням.

Як додавати буряк у борщ

Часта помилка кулінарів – додавати бурякову засмажку зарано. Страва втрачає свою яскравість, якщо буряк довго вариться. Коренеплід треба класти ближче до кінця приготування страви.

Причому важливо його ще й правильно підготувати. Натертий чи нарізаний буряк слід обсмажити і протушкувати. Гарне рішення — робити це разом з обсмаженою томатною пастою і невеликою кількістю бульйону з каструлі.

Буряк додається у майже готовий борщ. Страва повинна кипіти кілька хвилин. Після цього вимикаємо вогонь, накриваємо кришкою та залишаємо настоюватись мінімум 20 хвилин.

Ви будете здивовані! Чому в СРСР заборонили кетчуп

п’ятниця, 31 січень 2025, 9:32

На полицях магазинів бувшого Радянського союзу можна було знайти багато різноманітних соусів. Проте кетчупу серед них не було, передають Патріоти України. Більше того, кетчуп був навіть під забороною, а його назви забрані з усіх кулінарних книг. Чому с...

Не робіть помилок! Ви будете старіти швидше, якщо спите в ліжку в цій позі

п’ятниця, 31 січень 2025, 8:56

Лікар попередив, що поширеною нічною звичкою може бути старіння шкіри під час сну. За його словами, ця рутина не тільки спричиняє розвиток зморшок, але й може призвести до асиметрії обличчя. Про що саме йде мова, передають Патріоти України з посиланням...