Всі знають, що найкращий борщ - яскраво-червоний. Тоді як блідо-рожевий точно не викличе захвату. Зазвичай для збереження кольору страви кладуть кислоту - оцет або лимонний сік. Але якщо з ними переборщити, постраждає смак. На Pixelinform поділились цікавим рішенням, передають Патріоти України.
Мало хто знає, та приготувати справній насичено-рубіновий борщ можна без додаткових інгредієнтів. Достатньо додати буряк у потрібний момент, та ще правильно обробити його перед додаванням.
Часта помилка кулінарів – додавати бурякову засмажку зарано. Страва втрачає свою яскравість, якщо буряк довго вариться. Коренеплід треба класти ближче до кінця приготування страви.
Причому важливо його ще й правильно підготувати. Натертий чи нарізаний буряк слід обсмажити і протушкувати. Гарне рішення — робити це разом з обсмаженою томатною пастою і невеликою кількістю бульйону з каструлі.
Буряк додається у майже готовий борщ. Страва повинна кипіти кілька хвилин. Після цього вимикаємо вогонь, накриваємо кришкою та залишаємо настоюватись мінімум 20 хвилин.
Багато хто стикається з тим, що одяг втрачає приємний аромат вже через кілька годин. Звичайний кондиціонер для білизни часто лише маскує запахи, не усуваючи їх джерело. Але існує проста натуральна добавка, яка допоможе речам залишатися свіжими довше на...
Сідати на сидіння, яким уже користувалися сотні людей, навряд чи приємно. Але як довго шкідливі мікроорганізми можуть там виживати? Варто лише зайти до громадського туалету, як набігає хвиля відрази: розбризкана по сидінню і підлозі сеча, їдкий запах ч...