"Магічний" секрет: Як правильно посадити і доглядати за грошовим деревом, щоб воно приносило фінансову удачу


З давніх-давен грошовому дереву, або по-іншому товстянці, приписували властивість приносити своїм господарям фінансову удачу, а також любов і процвітання. Але щоб ця рослина дійсно допомагала, потрібно правильно її посадити і добре про неї піклуватися, передають Патріоти України.

Садіння

Найкраще товстянку не купувати, а зірвати десь листочок. Найкраще взяти його в тому місці, де грошова енергетика процвітає: в банку, магазині або кабінеті бухгалтерії. Зірваний листок потрібно поставити в стаканчик з водою, де він повинен знаходитися до тих пір, поки не пустить коріння.

Якщо ви все ж вирішили саме купити дану рослину, то слід купити найменший паросток, а не вже доросле і цілком самостійне деревце (тому, що його вирощували не ви, і користь він вам ніяку не принесе).

Висаджувати в грунт листки, що пустили коріння, або молодий паросток слід при зростаючому місяці і в новий горщик, бажано червоного кольору. Адже це колір удачі, дії і процвітання. Також для посилення ефекту можна покласти кілька монет прямо в горщик – на дно або на поверхню поруч з рослиною.

Де поставити

Поставити грошове дерево можна в вітальні або в передпокої. Де саме помістити рослину вирішувати, звичайно, вам. Однак згідно з ученням фен-шуй рослина грошової удачі має перебувати далеко від електричних побутових приладів (телевізора, холодильника і так далі).

Як доглядати, щоб притягнути в дім фінансове благополуччя

Догляд за рослиною насправді не такий вже й складний. Головне, не забувати про неї.

  • Якщо з вами сталося щось дуже хороше, пов’язане з грошима, віддячте товстянці хоча б парою слів.
  • Поливати рослину перший час (від періоду зростаючого Місяця до повного місяця) рекомендується настояною на монетах водою.
  • Щосереди слід підходити до деревця і говорити йому про свої бажання, робити це потрібно ввічливо, а не в наказовому тоні.
  • Не забувати очищати її листочки від пилу. Поки протираєте, уявляйте, що це не звичайні листки, а монети. Це теж приверне удачу.

Якщо слідувати цим нескладним правилам і мислити позитивно, то все у вас обов’язково вийде.

Психологічний тест: Ось що шепоче ваша підсвідомість

п’ятниця, 29 березень 2024, 17:12

Всередині вас завжди не вщухають перемовини між позитивним станом і депресивними емоціями, думками про роботу та спокійним відпочинком, занадтою відвертістю та збереженням таємниць, передають Патріоти України. Якщо Ви вважаєте, що вмієте вдало прихов...

Секрет досвідчених господинь! Навіщо обмазувати м’ясо медом перед запіканням

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:15

Перед викладанням сирого м’яса на сковороду або перед відправленням продукту в духовку кулінари зазвичай обробляють їжу. У більшості випадків мова йде про паніровку або маринування. Проте досвідчені господині знайшли ще один цікавий спосіб попередньої ...