Майонез та окрошка: Кулінари розповіли, чи варто їх поєднувати

Літом багато людей готують окрошку. Страва проста та для спекотних днів добре йде, бо гарячі супи та борщі недоречні. На них немає апетиту. І є одне питання, над яким точаться суперечки: додавати майонез в окрошку чи ні, передають Патріоти України.

Подробиці

Якщо ви хочете зробити з окрошки більш поживну страву та додати калорійності, тоді майонез можна додавати. Зверніть увагу на важливий момент. Потрібно майонез розводити мінеральною водою без газу.

Для калорійності та кращого смаку можна додавати також сметану. Деякі рецепти пропонують поєднувати її в окрошці з майонезом. Зверніть увагу на момент додавання води. Кулінари рекомендують спочатку заправляти сметаною з майонезом, а потім вже вливати поступово воду, щоб довести до потрібної консистенції страви.

Майонез та сметана не єдині продукти для заправлення окрошки. Можна також використовувати розведений водою кефір, кисле молоко чи грецький йогурт. Варіанти є різні, тож кожен може собі вибрати, що йому подобається.

Як замаринувати скумбрію в домашніх умовах - шикарний результат гарантовано

п’ятниця, 3 травень 2024, 18:12

Якщо раніше ви ніколи не маринували рибу, прийшов часце виправити. Рецепт дуже простий та легкий. Ніяких довгих варінь маринадів та очікувань, передають Патріоти України. А рибка виходить така смачна, що ви раз за разом будете хотіти її робити та їсти....

Чому хворі зуби мають негативний вплив на загальний стан дитячого організму?

п’ятниця, 3 травень 2024, 17:27

Стан ротової порожнини безпосередньо впливає на організм людини, при чому в багатьох аспектах відразу. Якщо ми говоримо про дитину, слідкувати за здоров'ям зубів потрібно обов'язково, і робити це треба дуже ретельно. . Слід розуміти, що молочні зубки ...