
Літом багато людей готують окрошку. Страва проста та для спекотних днів добре йде, бо гарячі супи та борщі недоречні. На них немає апетиту. І є одне питання, над яким точаться суперечки: додавати майонез в окрошку чи ні, передають Патріоти України.
Якщо ви хочете зробити з окрошки більш поживну страву та додати калорійності, тоді майонез можна додавати. Зверніть увагу на важливий момент. Потрібно майонез розводити мінеральною водою без газу.
Для калорійності та кращого смаку можна додавати також сметану. Деякі рецепти пропонують поєднувати її в окрошці з майонезом. Зверніть увагу на момент додавання води. Кулінари рекомендують спочатку заправляти сметаною з майонезом, а потім вже вливати поступово воду, щоб довести до потрібної консистенції страви.
Майонез та сметана не єдині продукти для заправлення окрошки. Можна також використовувати розведений водою кефір, кисле молоко чи грецький йогурт. Варіанти є різні, тож кожен може собі вибрати, що йому подобається.
Хочете дізнатися більше про себе? Погляньте на зображення нижче і скажіть, що ви помітили першим: собаку чи двох котів. Від цього вибору залежить, до якої групи психологи вас віднесуть - собаки або котолюбці, передають Патріоти України. Собака – Якщо в...
Суперфіналістка кулінарного шоу "МайстерШеф" Ольга Рябенко, яка поділилася рецептом оссобуко, розповіла, як приготувати качині ніжки зі сливами у пиві, передають Патріоти України. «КАЧИНІ НІЖКИ ЗІ СЛИВАМИ В ПИВІ! Справжня святкова магія на вашому різдв...