Літом багато людей готують окрошку. Страва проста та для спекотних днів добре йде, бо гарячі супи та борщі недоречні. На них немає апетиту. І є одне питання, над яким точаться суперечки: додавати майонез в окрошку чи ні, передають Патріоти України.
Якщо ви хочете зробити з окрошки більш поживну страву та додати калорійності, тоді майонез можна додавати. Зверніть увагу на важливий момент. Потрібно майонез розводити мінеральною водою без газу.
Для калорійності та кращого смаку можна додавати також сметану. Деякі рецепти пропонують поєднувати її в окрошці з майонезом. Зверніть увагу на момент додавання води. Кулінари рекомендують спочатку заправляти сметаною з майонезом, а потім вже вливати поступово воду, щоб довести до потрібної консистенції страви.
Майонез та сметана не єдині продукти для заправлення окрошки. Можна також використовувати розведений водою кефір, кисле молоко чи грецький йогурт. Варіанти є різні, тож кожен може собі вибрати, що йому подобається.
Вирощування помідорів — захопливий процес, але навіть досвідчені садівники нерідко стикаються з тим, що плоди гниють ще на кущі. Причини такої проблеми можуть бути різними — від поганого поливу до хвороб ґрунту, передають Патріоти України. Щоб уникнути...
Ось основні помилки водіїв, які можуть значно збільшити витрату бензину, передають Патріоти України. Щоб зменшити витрати пального, дотримуйтесь спокійного стилю водіння, перевіряйте тиск у шинах раз на тиждень і регулярно обслуговуйте авто згідно з ре...