Літом багато людей готують окрошку. Страва проста та для спекотних днів добре йде, бо гарячі супи та борщі недоречні. На них немає апетиту. І є одне питання, над яким точаться суперечки: додавати майонез в окрошку чи ні, передають Патріоти України.
Якщо ви хочете зробити з окрошки більш поживну страву та додати калорійності, тоді майонез можна додавати. Зверніть увагу на важливий момент. Потрібно майонез розводити мінеральною водою без газу.
Для калорійності та кращого смаку можна додавати також сметану. Деякі рецепти пропонують поєднувати її в окрошці з майонезом. Зверніть увагу на момент додавання води. Кулінари рекомендують спочатку заправляти сметаною з майонезом, а потім вже вливати поступово воду, щоб довести до потрібної консистенції страви.
Майонез та сметана не єдині продукти для заправлення окрошки. Можна також використовувати розведений водою кефір, кисле молоко чи грецький йогурт. Варіанти є різні, тож кожен може собі вибрати, що йому подобається.
У спекотні дні багато хто мріє про момент, коли опиниться вдома і зможе стати під струмені холодного душу. Однак вчені застерігають – такий спосіб освіжитись може бути не тільки шкідливим, але й становити неабияку небезпеку, передають Патріоти України....
Здоров’я – найцінніший ресурс, який потребує щоденної уваги. Харчування відіграє ключову роль у підтримці доброго самопочуття, профілактиці хвороб і навіть у боротьбі з серйозними захворюваннями. Видання зібрало список накорисніших продуктів, які зміцн...