Майте на увазі: ТОП-3 помилки, які занапастять ваші кімнатні квіти - у жодному разі не робіть так!

На нормальний розвиток домашніх рослин може негативно вплинути не тільки неправильне внесення добрив, а ще й технічні моменти. Три помилки, які можуть зробити квіткарі, наводить ресурс "Моя дача. Сад та город", передають Патріоти України.

По-перше, не слід пересаджувати рослину у занадто великий горщик — він повинен бути на 2−3 см більшим за попередній. В іншому випадку наземна частина погано розвиватиметься — рослині знадобляться сили, щоб заповнити корінням ґрунт. Також погано засвоюватиметься вся вода, що може призвести до гниття.

По-друге, слід уникати пересадки рослин у період спокою. У більшості — це зимовий період. Пересаджувати має сенс у тому випадку, якщо рослину перелили і вона почала загнивати. По-третє, добрива можна вносити за 2−3 тижні після пересадки. Адже новий ґрунт містить досить поживних речовин — є ризик перепідживити рослину.

Діти оцінять! Як приготувати повітряний десерт з шоколаду та молока

субота, 18 травень 2024, 17:12

Не дивуйтеся, але з двох інгредієнтів дійсно можна приготувати дуже смачний десерт. Хтось може сказати, що шоколад вже й сам по собі є десертом. Так, звичайно, але нова форма цікавить також. Отже, читайте простий до геніальності рецепт десерту. Вам пот...

Гості пальчики оближуть! Неймовірний рецепт запеченої качки

субота, 18 травень 2024, 12:15

Запечена качка вже давно перестала бути святковою стравою. Її часто готують на вечерю або на недільний обід із родиною чи друзями. І звичайно, хочеться, щоб вона була м’яка, ароматна, танула у роті. За цим рецептом вона буде саме такою. Качку потрібно ...