
Спрощений рецепт котлет по-київськи з вершковим маслом всередині. Простий смачний рецепт, а котлети вийдуть соковитими й ароматними, передають Патріоти України.
Інгредієнти
Приготування
1. Замочити батон в молоці.
2. Нарізати дрібно кріп, подрібнити часник.
3. Змішати розм'якшене вершкове масло, кріп і часник. Сформувати поздовжню ковбаску за допомогою харчової плівки і відправити в морозилку на 15-20 хвилин.
4. У курячий фарш додати розмоклий батон, сіль, перець і добре перемішати до однорідності. Змочуючи руки у воді, щоб фарш не прилипав, розділити його на 6 рівних частин — приблизно 110-115 грамів кожна.
5. Ковбаску з вершкового масла розділити на 6 рівних частин, кожну частину трохи витягнути уздовж, щоб вийшов приплюснутий прямокутник.
6. Змочуючи руки у воді, розподілити фарш в круглий корж, по центру покласти шматочок вершкового масла і обережно закріпити з усіх боків, формуючи котлету.
7. Обваляти в панірувальних сухарях.
8. Смажити на рослинній олії протягом 8 хвилин з кожного боку на помірному вогні.
Готові котлети подавати гарячими з пилу з жару.
Подробиці приготування дивіться в короткому відео рецепті.
Смачного!
Мандарини - символ зими та свята: солодкі, соковиті і багаті на вітамін С. Вони зміцнюють імунітет, підтримують серце та нервову систему, а також допомагають боротися з осінньою втомою, передають Патріоти України. Але є «але»:. Як вибрати хороші мандар...
Всупереч поширеним побоюванням, взимку електромобілі втрачають не половину запасу ходу, а в середньому від 10% до 30%. Лише за екстремально низьких температур цей показник може сягати 40%. Основна причина - уповільнення хімічних реакцій (руху іонів) у ...