Мають особливий секрет: Спрощений варіант приготування котлет по-київськи - простий смачний рецепт з курячого філе

Спрощений рецепт котлет по-київськи з вершковим маслом всередині. Простий смачний рецепт, а котлети вийдуть соковитими й ароматними, передають Патріоти України.

Інгредієнти

  • Курячий фарш (філе) — 600 грамів
  • Батон — 2 шматочки (без кірки, тільки м'якуш)
  • Молоко — 100 мл.
  • Сіль — за смаком
  • Чорний перець — за смаком
  • Вершкове масло — 60 грамів
  • Часник — 1 зубчик
  • Кріп — 10 грамів
  • Панірувальні сухарі — 70 грамів

Приготування

1. Замочити батон в молоці.

2. Нарізати дрібно кріп, подрібнити часник.

3. Змішати розм'якшене вершкове масло, кріп і часник. Сформувати поздовжню ковбаску за допомогою харчової плівки і відправити в морозилку на 15-20 хвилин.

4. У курячий фарш додати розмоклий батон, сіль, перець і добре перемішати до однорідності. Змочуючи руки у воді, щоб фарш не прилипав, розділити його на 6 рівних частин — приблизно 110-115 грамів кожна.

5. Ковбаску з вершкового масла розділити на 6 рівних частин, кожну частину трохи витягнути уздовж, щоб вийшов приплюснутий прямокутник.

6. Змочуючи руки у воді, розподілити фарш в круглий корж, по центру покласти шматочок вершкового масла і обережно закріпити з усіх боків, формуючи котлету.

7. Обваляти в панірувальних сухарях.

8. Смажити на рослинній олії протягом 8 хвилин з кожного боку на помірному вогні.

Готові котлети подавати гарячими з пилу з жару.

Подробиці приготування дивіться в короткому відео рецепті.

Смачного!

Джерело: Ukr.Media

З архіву ПУ. Не фантастика! Жінка скинула 102 кг і поділилася секретом успішного схуднення (фото)

понеділок, 14 червень 2021, 23:55

Мешканка міста Левен з Шотландії скинула 102 кілограми з 165 - майже дві третини своєї ваги і поділилася секретом схуднення, передають Патріоти України. 52-річна Трейсі МакКормак розповіла, що у неї діагностували діабет другого типу. Після цього жінка ...

З архіву ПУ. Увага! Популярну страву визнали небезпечною для здоров'я

понеділок, 14 червень 2021, 23:30

Вчені розповіли про шкоду червоного м'яса на сніданок. Дослідники попередили про шкоду яєчні з беконом або ковбасою, яку нерідко їдять на сніданок, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости. "Исследование ученых из Швеции показа...