Спрощений рецепт котлет по-київськи з вершковим маслом всередині. Простий смачний рецепт, а котлети вийдуть соковитими й ароматними, передають Патріоти України.
Інгредієнти
Приготування
1. Замочити батон в молоці.
2. Нарізати дрібно кріп, подрібнити часник.
3. Змішати розм'якшене вершкове масло, кріп і часник. Сформувати поздовжню ковбаску за допомогою харчової плівки і відправити в морозилку на 15-20 хвилин.
4. У курячий фарш додати розмоклий батон, сіль, перець і добре перемішати до однорідності. Змочуючи руки у воді, щоб фарш не прилипав, розділити його на 6 рівних частин — приблизно 110-115 грамів кожна.
5. Ковбаску з вершкового масла розділити на 6 рівних частин, кожну частину трохи витягнути уздовж, щоб вийшов приплюснутий прямокутник.
6. Змочуючи руки у воді, розподілити фарш в круглий корж, по центру покласти шматочок вершкового масла і обережно закріпити з усіх боків, формуючи котлету.
7. Обваляти в панірувальних сухарях.
8. Смажити на рослинній олії протягом 8 хвилин з кожного боку на помірному вогні.
Готові котлети подавати гарячими з пилу з жару.
Подробиці приготування дивіться в короткому відео рецепті.
Смачного!
Правильно вибрана пара сережок — запорука стильного образу. Прикраси акцентують на природній вроді жінки, унікальних рисах обличчя. Розглянемо більш докладно, які моделі пасують до легкого весняного вбрання. . Під час пробудження природи, розквіту пер...
Покрокова інструкція як звертатися до лікарів широкого та вузького профілів. У сучасній системі охорони здоров’я прийом до лікаря зазвичай передбачає наявність направлення від сімейного доктора або терапевта. Це потрібно для впорядкування медичної допо...