Спрощений рецепт котлет по-київськи з вершковим маслом всередині. Простий смачний рецепт, а котлети вийдуть соковитими й ароматними, передають Патріоти України.
Інгредієнти
Приготування
1. Замочити батон в молоці.
2. Нарізати дрібно кріп, подрібнити часник.
3. Змішати розм'якшене вершкове масло, кріп і часник. Сформувати поздовжню ковбаску за допомогою харчової плівки і відправити в морозилку на 15-20 хвилин.
4. У курячий фарш додати розмоклий батон, сіль, перець і добре перемішати до однорідності. Змочуючи руки у воді, щоб фарш не прилипав, розділити його на 6 рівних частин — приблизно 110-115 грамів кожна.
5. Ковбаску з вершкового масла розділити на 6 рівних частин, кожну частину трохи витягнути уздовж, щоб вийшов приплюснутий прямокутник.
6. Змочуючи руки у воді, розподілити фарш в круглий корж, по центру покласти шматочок вершкового масла і обережно закріпити з усіх боків, формуючи котлету.
7. Обваляти в панірувальних сухарях.
8. Смажити на рослинній олії протягом 8 хвилин з кожного боку на помірному вогні.
Готові котлети подавати гарячими з пилу з жару.
Подробиці приготування дивіться в короткому відео рецепті.
Смачного!
13 червня за новим календарним стилем (26 червня - за старим) православні віряни за новим церковним календарем згадують мученицю Акилину Старшу. У народі день отримав назву Акулина Гречишниця. Цього дня за старим календарним стилем - день пам'яті апост...
Догляд за шкірою — це не лише про використання правильних кремів і процедур. Іноді навіть звичайні помилки можуть значно вплинути на вигляд нашої шкіри, старячи її набагато швидше, ніж це було б необхідно. Ось декілька найбільш поширених помилок, які м...