Майже всі роблять ці помилки! З чим не можна носити пуховик, щоб не виглядати безглуздо

Дівчата і жінки дуже часто роблять ту й саму помилку, коли надягають пуховик. Стилісти розповіли, із чим краще не носити зимову куртку чи пальто, щоб не виглядати безглуздо, передають Патріоти України.

Одягтися стильно взимку – те ще завдання. Незважаючи на численні поради стилістів, дівчата продовжують робити ті самі помилки, чим дешевшають і псують свій образ.

З чим не можна носити пуховик, щоб не виглядати безглуздо?

Дуже часто можна побачити дівчину в пуховику та кросівках, призначених для літньо-весняно-осіннього сезону. Це не тільки виглядає безглуздо, але й загрожує серйозними проблемами зі здоров'ям. На зміну краще взяти спеціальні зимові кросівки, високі моделі із утепленням усередині.

Довгий пуховик та короткі черевики на тонкій підошві здатні спотворювати фігуру. У такому разі ніжки виглядатимуть дуже маленькими та акуратними, а тіло об'ємним та довгим. Краще одягнути черевики на грубій підошві або модель до коліна.

Кольоровий пуховик і кольорові чоботи візуально ріжуть фігуру на кілька частин. Краще взуття вибирати у колір спідниці чи штанів, щоб візуально подовжити ноги.

Короткий спортивний пуховик та черевики на тонкому каблучці - улюблений прийом модниць зі світовим ім'ям. Але в реальному житті, для простої середньостатистичної жінки це може бути занадто. Краще віддати перевагу класиці - грубим черевикам на шнурівці, Челсі або високим чоботям з широкою халявою.

Всього дві ночі недосипання змушують нас відчувати себе старшими на роки! Що показали дослідження

середа, 24 квітень 2024, 18:54

Завдяки дослідженням вчені виявили, що всього лише дві ночі недосипання змушують людину почуватися на понад чотири роки старшою, ніж вона є насправді, передають Патріоти України. Відповідно до результатів дослідження, що були опубліковані в журналі Pr...

Перевірте себе! Тест у картинці визначить, як ви реагуєте на виклики долі

середа, 24 квітень 2024, 18:12

Справжня сутність людини розкривається у складних та стресових ситуацій. Іноді ми й самі дивуємося, своїм вчинкам у складні життєві моменти, хтось може проявляти неймовірну сміливість, а хтось може несподівано зрадити, передають Патріоти України. Проп...