Ці "гніздечка" можна начиняти будь-яким фаршем: яловичим, свинячим, баранячим. Але з курятиною ця страва виходить особливо смачною. І до того ж дієтичною, передають Патріоти України.
Приготуйте макаронні "гнізда" на обід чи вечерю. А можна подати їх і до святкового столу: на великому загальному тарелі вони матимуть дуже ефектний вигляд!
Приготування:
Якщо вам набридло, що картопля постійно проростає, то спеціально для вас відомий шеф-кухар поділився порадою, як зробити так, щоб овоч залишався придатним до вживання якомога довше. Джек Штайн, шеф-кухар та директор мережі ресторанів Ріка Штайна, поділ...
Опанувати мистецтво швидкого охолодження автомобіля не так просто, адже у сучасних машинах є величезна кількість кнопок та функцій, про призначення яких ви інколи навіть не знаєте, передають Патріоти України. Британські експерти з компанії Jack Frost C...