Макарони можна зварити всього за 1 хвилину - кулінарний лайфхак

Чудово, що хтось та колись вигадав можливість готувати макарони в максимально короткі проміжки часу. Все, що потрібно, мати 1 хвилину часу. Кулінарні лайфхаки приходять на допомогу в найпотрібніші моменти, передають Патріоти України.

Подробиці

Все досить просто, хоча й викликає здивування. Якщо ви готуєте наразі щось інше чи поспішаєте, а за годину плануєте повернутися та з’їсти теплих макаронів, тоді залийте їх водою. Нехай стоять в холодній воді протягом години.

За годину воду злийте, а нова повинна бути окропом. Тепер на відварювання потрібна хвилина часу. Все максимально просто. Тільки не забудьте перемішувати макарони, щоб вони не злиплися.

А ви це знали? Чому в ресторанах варені яйця вимикають відразу, як закиплять

середа, 26 червень 2024, 11:13

Незважаючи на те, що у варінні яєць немає жодних секретів, у ресторанах вони смачніші, ніж удома. Кухарі знають секрет, як зварити смачні яйця, передають Патріоти України. Більшість господарок відварюють яйця в окропі 10 хвилин. Через те, що яйця довго...

А ви це знали? Яка каша найкорисніша для організму і допомагає схуднути

середа, 26 червень 2024, 10:44

Цей продукт відновлює кишківник і стабілізує рівень цукру в крові, передають Патріоти України. За словами лікарів вівсянка здатна "зарядити" наш кишківник всіма необхідними мікроелементами, щоб він міг нормально функціонувати. Вівсяна каша містить вели...