Смак макаронів по-флотськи знайомий нам з дитинства. Це відмінний варіант смачного і ситного обіду або вечері для всієї родини, передають Патріоти України.
Приготування цієї страви не викликає особливих труднощів, особливо якщо у вас в морозилці є готовий фарш. Макарони варяться швидко, і навіть недосвідчена господиня зможе приготувати цю страву смачно. І гостей не соромно пригостити такою смакотою!
Для початку ретельно почистіть і дрібно наріжте цибулю, часник і зелень. Цибулю і часник обсмажте на сковороді кілька хвилин. Потім додайте фарш, все ретельно перемішайте і обсмажуйте ще 10-15 хвилин на невеликому вогні.
М'ясо з цибулею необхідно посолити і поперчити за смаком, додавши ще 0,5 склянки води. Потім залиште фарш на повільному вогні ще хвилин на 5. Макарони відваріть до готовності в підсоленій воді. Додайте їх до фаршу і ретельно перемішайте. Перед тим як подавати страву до столу, прикрасьте його дрібно нарубаною зеленню і додайте чайну ложку вершкового масла. Смачного!
При приготуванні котлет дуже важливо не лише вибрати хороші продукти та замісити якісний фарш, передають Патріоти України. Ключове значення набуває сам процес смаження, адже часом котлети, які вийшли ідеальними, ні в яку не хочуть відставати від поверх...
Православна церква України 20 січня за новим стилем вшановує пам'ять вірменського священика і пророка Євфимія Великого. За старим стилем 20 січня відзначають Собор Іоанна Хрестителя або по-народному - Іванів день. . Цей день здавна вважається небезпе...