Макіяж, який відлякує чоловіків: ТОП-6 улюблених жіночих тенденцій, яких слід уникати

У одвічній боротьбі між "виглядати природно" і "трохи прикрасити себе" жінки часом губляться. Тут буде легше орієнтуватися на тренди в макіяжі, які не подобаються чоловікам, передають Патріоти України.

Так-так, вони помічають часом навіть більше, ніж нам хотілося б (хоч і не завжди можуть побачити очевидне). Тому, якщо ви хочете сподобатися незнайомому чоловікові, варто враховувати, що не подобається чоловікам в макіяжі.

Главред розповість, як зробити мейкап, який сподобається вам, і не буде відштовхувати представників протилежної статі.

1. Останні 20-30 років для жіночих брів були не з легких: то вискубувати до стану ниточки, то малювати густо і чітко, як під лінійку, навіть якщо від природи у вас світле волосся і бліда шкіра. І той, і інший тренд до нестями подобався жінкам, але чоловікам був не до смаку. Тут, що називається, краще знайти "золоту середину": доглядати за вашою природною формою, доповнювати, якщо не вистачає густоти, і проріджувати, якщо природа нагородила вас надто розмашистою бровою.

2. До тону обличчя у чоловіків також вимоги максимально "природні" - немає нічого поганого в тому, щоб надати шкірі природне сяйво, здоровий рум'янець і замаскувати недоліки. А ось помаранчеве від автозасмаги обличчя, тон якого сильно відрізняється від тону шиї, наприклад, джентльменам не до вподоби. Також їх "лякає" контуринг а-ля Кардашьян - з чіткими вилицями і геометрично правильною лінією підборіддя. Особливо виконаний невміло.

3. Ще одну модну тенденцію в макіяжі чоловіки від малого до великого рубають на корені – блискітки та якомога більше сяйва на обличчі. Жінки із задоволенням наносять хайлайтер і на вилиці, і у внутрішній куточок очей, і на підборіддя, лоб і навіть кінчик носа, в надії створити природне мерехтіння шкіри. А чоловіки в цьому, часто бачать лише блискуче від поту обличчя.

4. Якщо ви думаєте, що ваш чоловік не помітив накладні вії на ваших очах, то ви глибоко помиляєтеся. І чим вони довші і густіші, тим більше не подобаються протилежній статі. На їх погляд такі вії доречні лише на карнавалах і тематичних вечірках, в інших випадках вони з великим задоволенням споглядають нарощені вії з натуральним ефектом. Волохаті "гусенички", від яких ваші повіки важчають, не надають вашому погляду млосності, а для чоловіків і зовсім здаються недоречною надмірністю.

5. Ще одне табу, яке є в арсеналі практично всіх чоловіків – агресивний макіяж очей. Сюди можна віднести і смокі-айс (виконаний у відтінках чорного), і жирні стрілки, і тіні для очей кричущих кольорів. Звичайно, це зовсім не означає, що від усього цього варто зовсім відмовитися, в кінці кінців ви маєте право на самовираження так, як подобається саме вам, проте на перше побачення до чоловіка в такому вигляді йти не варто.

6. Червона помада робить з кожної жінки щонайменше Мерлін Монро - яскраву, привабливу і дуже сексуальну. Але є одне "але": вам яскравий відтінок додає впевненості, а чоловіка – відштовхує, якщо мова не йде про вечірнє побачення. У денному макіяжі яскрава помада (або занадто темна), безумовно, приверне чоловічу увагу, але не в позитивному ключі. Якщо сумніваєтеся при виборі косметики - покладіться на старий-добрий блиск для губ або універсальну нюдову помаду.

Перевірте список! Люди з цими іменами проживуть довше своїх однолітків

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:53

Власники цих імен можуть дожити до ста років. За словами астрологів, їх носії часто входять до числа довгожителів, передають Патріоти України. Марк, Максим та Матвій — чоловіки з цими іменами народжуються під заступництвом Меркурія. Зірки обіцяють їм д...

Дізнайтесь про себе більше! Яка рука видає ризикових людей, а яка - перфекціоністів

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:13

Руки можуть розповісти чимало цікавої інформації про свого власника, тому догляд за ними є просто вкрай необхідним протягом усіх чотирьох сезонів року. Вони слугують своєрідним показником стану здоров'я, краси та навіть рис характеру. Так, саме про ост...