Маленька хитрість для смачних котлет: Що додати у фарш, щоб він був соковитішим

Зараз стільки рецептів приготування страв, що вигадати нові дуже складно. Але ніхто нам не заважає вдосконалити старі, передають Патріоти України.

Чи можливо зробити улюблені котлети ще смачнішими та соковитішими? Досвідчені господарки стверджують, що так. Секрет приголомшливого фаршу розповів Рixelinform.

Як зробити фарш соковитішим

Зазвичай для цього додають овочі чи томатний сік. Однак досвідчені господині знайшли ще один спосіб пом’якшити фарш – це додати до нього мінеральну воду. Такий фокус можна зробити як із курячим, так і з будь-яким іншим фаршем.

Так-так, з мінералкою котлетки будуть ароматнішими, адже спеції краще розкриють свій смак. До того ж такий спосіб дозволяє не додавати в котлети хліба, а це позитивно позначиться на фігурі.

Однак тут важливими є пропорції — якщо переборщити, котлетки можуть розпливтися. Тому рекомендуємо на 600-700 г готового фаршу взяти лише 100 мл газованої мінеральної води. Потім необхідно все перемішати і залишити на деякий час, щоб настоявся фарш. А далі просто – готуємо котлети як завжди.

Психологічний тест! Оберіть соус і дізнайтеся, яких стосунків вам варто уникати

четвер, 25 квітень 2024, 18:15

Як відомо, ідеальних людей не існує і всім нам доводиться миритися з поганими сторонами своєї другої половинки. Однак для кожної людини існує недолік, який вона не зможе прийняти у свого партнера. Психологічний тест у картинці визначить, яка негативна ...

Це справді працює! Як відмити чайник від накипу без хімії - універсальні способи

четвер, 25 квітень 2024, 17:44

Якщо кип'ятити у чайнику нефільтровану проточну воду, з часом, на посуді починає з'являтися накип. Звичайним миючим засобом його відмити майже нереально. Але можна скористатись, одним з наступних методів, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz р...