
Зараз стільки рецептів приготування страв, що вигадати нові дуже складно. Але ніхто нам не заважає вдосконалити старі, передають Патріоти України.
Чи можливо зробити улюблені котлети ще смачнішими та соковитішими? Досвідчені господарки стверджують, що так. Секрет приголомшливого фаршу розповів Рixelinform.
Зазвичай для цього додають овочі чи томатний сік. Однак досвідчені господині знайшли ще один спосіб пом’якшити фарш – це додати до нього мінеральну воду. Такий фокус можна зробити як із курячим, так і з будь-яким іншим фаршем.
Так-так, з мінералкою котлетки будуть ароматнішими, адже спеції краще розкриють свій смак. До того ж такий спосіб дозволяє не додавати в котлети хліба, а це позитивно позначиться на фігурі.
Однак тут важливими є пропорції — якщо переборщити, котлетки можуть розпливтися. Тому рекомендуємо на 600-700 г готового фаршу взяти лише 100 мл газованої мінеральної води. Потім необхідно все перемішати і залишити на деякий час, щоб настоявся фарш. А далі просто – готуємо котлети як завжди.
Здорове харчування відіграє ключову роль у довголітті та профілактиці хронічних захворювань. Дієтологи наголошують: продукти, багаті на антиоксиданти, клітковину, корисні жири та пробіотики, допомагають підтримувати клітинне здоров’я та уповільнювати п...
Часто люди відкладають вечерею до останнього - після завершення роботи, домашніх справ та часу з дітьми. Але така тактика є хибною, адже час прийому їжі такий самий важливий для здоров'я, як і її якість та поживність. Коли найкращий час для вечері - ро...