Зараз стільки рецептів приготування страв, що вигадати нові дуже складно. Але ніхто нам не заважає вдосконалити старі, передають Патріоти України.
Чи можливо зробити улюблені котлети ще смачнішими та соковитішими? Досвідчені господарки стверджують, що так. Секрет приголомшливого фаршу розповів Рixelinform.
Зазвичай для цього додають овочі чи томатний сік. Однак досвідчені господині знайшли ще один спосіб пом’якшити фарш – це додати до нього мінеральну воду. Такий фокус можна зробити як із курячим, так і з будь-яким іншим фаршем.
Так-так, з мінералкою котлетки будуть ароматнішими, адже спеції краще розкриють свій смак. До того ж такий спосіб дозволяє не додавати в котлети хліба, а це позитивно позначиться на фігурі.
Однак тут важливими є пропорції — якщо переборщити, котлетки можуть розпливтися. Тому рекомендуємо на 600-700 г готового фаршу взяти лише 100 мл газованої мінеральної води. Потім необхідно все перемішати і залишити на деякий час, щоб настоявся фарш. А далі просто – готуємо котлети як завжди.
Деякі поверхні категорично не можна витирати папером. І не тільки тому, що існують народні забобони, зокрема щодо столу. Є також об’єктивні помилки, про які варто знати, передають Патріоти України. Паперові серветки лише здаються ніжними та м’якими, на...
ісля весняних гойдалок погода в червні вже зазвичай заспокоюється, демонструючи або стабільну спеку і посуху, або затяжні теплі дощі. У цей місяць саме час садити теплолюбні рослини, які могли постраждати від поворотних заморозків у весняний період, пе...