Маленька хитрість допоможе носити взуття на високих підборах без болю - дивовижний лайфхак

Взуття на високих підборах допомагає почуватися приголомшливо і чудово доповнити образ. Але дуже часто довге носіння босоніжок або туфель на підборах закінчується сильним болем у ногах, передають Патріоти України.

Скотч стане чудовим помічником для тих, хто відчуває болючі відчуття в ногах після тривалих прогулянок на високих підборах. Як альтернативу скотчу можна використовувати пластир. Хитрістю зі скотчем поділилися у TikTok.

У короткому ролику модель наочно демонструє метод, який позбавить дискомфорту під час ходьби у взутті на підборах. Вона пропонує з’єднати скотчем третій та четвертий пальці разом. Це має зняти тиск та підвищити комфорт.

У коментарях зазначають, що між 3 та 4 пальцем знаходиться нерв, який при носінні високих підборів дуже швидко "втомлюється". Процедура зі скотчем допомагає швидко зняти напругу з цього нерва.

Завдяки цій хитрощі ходьба на високих підборах більше не перетворюватиметься на тортури.

Якраз сезон! Така цибуля до шашликів потрібна всім

четвер, 9 травень 2024, 9:15

Хто зібрався їхати на шашлики, тому потрібен рецепт смачної маринованої цибулі. Елементарно, швидко та смачно. Похрумтіти цибулькою завжди смачно. Забирайте рецепт у кулінарну літню скарбничку. Для приготування потрібні наступні компоненти:. Для марину...

Забудете про проблеми з кишечником! ТОП-6 продуктів, які слід включити до раціону харчування

четвер, 9 травень 2024, 8:56

Правильне харчування - запорука міцного здоров'я та довголіття. Воно базується на правильних харчових звичках, для формування яких потрібні продукти, що відповідають здоровому способу життя. У цій статті OBOZ UA розповість, що насамперед потрібно включ...