Маленьке червоне плаття: Популярна блогерка показала ідеальне вбрання для зустрічі Нового року (фото)

Італійська блогерка К’яра Ферраньї, у якої є свій однойменний бренд, представила святкову колекцію суконь. На собі знаменитість приміряла яскраве плаття червоного кольору, яке найчастіше дівчата одягають в новорічну ніч, повідомляють Патріоти України.

Інфлюенсерка часто відвідує різні країни з робочим візитом. Нещодавно знаменитість провела кілька днів у Лондоні та похизувалася перед 25-мільйонною аудиторією ефектним образом.

На вечерю в ресторан К’яра одягнула коротку червону сукню зі стразами у вигляді сердечок з обох боків на рукавах та невеликими розрізами. На сайті таке плаття представлене у двох кольорах – червоному та чорному. Вбрання від італійської блогерки коштує 14 тисяч гривень.

Свій святковий аут віт знаменитість доповнила чорними капроновими колготками і лакованими босоніжками на підборах. Італійка випрямила біле волосся та зробила макіяж з акцентом на коричневі тіні на повіках та яскравою червоною губною помадою.

Реакція мережі

  • "Яка ж ти красива";
  • "Просто чудова";
  • "Прекрасне плаття";
  • "Дуже подобається твій образ";
  • "Плаття просто ідеальне".

Перевірте себе! Психологічний тест за картинкою розкриє ваш темний бік

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:09

Кожна людина бажає любити й бути коханою, досягати успіху і наповнювати життя приємними емоціями. Однак наші стосунки з іншими людьми можуть змінюватися під владою темної підсвідомості. Цей психологічний тест за картинкою вкаже на проблемну зону і допо...

Психологічний тест! Морозиво підкаже, яких стосунків ви потребуєте

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:09

Часто стосунки закінчуються тому, що партнери не розуміють, чи готові вони до серйозного кроку, чи ще не "нагулялися". За допомогою цього тесту перевірте, які стосунки ви шукаєте наразі, передають Патріоти України. Подивіться на картинку і оберіть моро...