В останні роки йогурт без наповнювача став неймовірно популярним продуктом. На його основі готують соуси, додають у страви та і просто смачно їдять з фруктами. У магазинах два поширені види білого йогурту: грецький та звичайний, передають Патріоти України.
Але в чому ж їхні відмінності? Про це розповіли на порталі novosti24.kyiv.ua. Обидва види йогурту виробляють зі свіжого молока шляхом переробки лактози за допомогою бактерій. Але вони мають різний смак та поживну цінність.
Для його виробництва молоко нагрівають до певної температури та додають бактерії. Процес триває, доки рівень кислотності не впаде до 4,5. На виході продукт має гладку консистенцію. Його можна їсти ложкою або пити — в залежності від йогурту.
Його роблять зі звичайного йогурту — шляхом видалення рідини з продукту. Об’єм зменшується, а поживна цінність та жирність — збільшується. Тому для грецького йогурту потрібно більше молока, ніж для звичайного.
В цьому тесті на особистість ти дізнаєшся свою найбільшу перевагу залежно від того, що ти побачиш на зображенні. Усе, що потрібно, - це швидко поглянути на картинку, а потім, залежно від того, що перш за все приверне твою увагу, ти дізнаєшся результат,...
Щонайменше третина смертей у світі спричинена лише чотирма продуктами — до такого висновку дійшла професорка Анна Гілмор, директорка Центру громадського здоров’я XXI століття при Університеті БатаЮ передають Патріоти України. У коментарі іспанському ви...