Банани бувають різних кольорів і що це впливає на їх властивості. Зелені банани — це незрілі плоди, які містять багато крохмалю та мало цукру. Крохмаль у них - резистентний. Він не засвоюється у тонкому кишечнику та потрапляє у товстий, де годує корисні бактерії, передають Патріоти України.
Також саме зелені банани містять більше пектину. Вони багаті на антиоксиданти, вітаміни і мінерали. Що ж до жовтих бананів, то вони, що логічно, стиглі. Такі плоди мають м’яку та солодку м’якоть. У них, в порівнянні з зеленими, навпаки — менше крохмалю і більше цукру. Такі банани легко перетравлюються та дають швидку енергію. Немає однозначної відповіді, які банані корисніші. Все залежить від ваших бажань, потреб та переваг персонально для вас.
Незалежно від того, чи це теплий шматочок бананового хліба, корисний смузі чи просто перекус перед тренуванням, банани можуть стати смачним і поживним доповненням до вашого раціону. Вони багаті на важливі речовини, такі як харчові волокна, вітаміни B6 ...
Звичайні рибні котлети всі добре знають. І те що їх можна подати з рисом на гарнір теж. А от рецепт приготування, де все це разом поєднано, знають не всі. Пропонуємо спробувати приготувати рибні котлети з рисом та морквою, бо котлети виходять ніжні та ...