Банани бувають різних кольорів і що це впливає на їх властивості. Зелені банани — це незрілі плоди, які містять багато крохмалю та мало цукру. Крохмаль у них - резистентний. Він не засвоюється у тонкому кишечнику та потрапляє у товстий, де годує корисні бактерії, передають Патріоти України.
Також саме зелені банани містять більше пектину. Вони багаті на антиоксиданти, вітаміни і мінерали. Що ж до жовтих бананів, то вони, що логічно, стиглі. Такі плоди мають м’яку та солодку м’якоть. У них, в порівнянні з зеленими, навпаки — менше крохмалю і більше цукру. Такі банани легко перетравлюються та дають швидку енергію. Немає однозначної відповіді, які банані корисніші. Все залежить від ваших бажань, потреб та переваг персонально для вас.
Якщо їсти яблука щодня, це загалом позитивно впливає на організм, але є й деякі моменти, на які варто звернути увагу, передають Патріоти України. 1–2 яблука на день — цілком безпечна й корисна звичка для більшості людей. Хочеш — можу порівняти яблука з...
Усадка тканини, особливо бавовни, — найпоширеніша помилка під час догляду за одягом. Але гарна новина — цього можна уникнути. Навіть якщо шкода вже заподіяна, є способи її виправити. Видання Real Simple розповіло, як попередити усадку тканини, врятуват...