Мало хто знає, чим відрізняються кольорові яйця: Які вигідніше купувати

Щодо цього є маса міфів: одні гурмани вважають, що варто обирати продукт зі світлою шкаралупою, інші ж - не сумніваються в тому, що коричневі яйця смачніші. Однак ця суперечка є безглуздою в принципі, пише Pixelinform, передають Патріоти України.

Між білими та коричневими яйцями немає жодної різниці. Відрізняються вони лише кольором, та, у деяких випадках, вартістю.

Від чого залежить колір яєць

Єдина причина особливого забарвлення — "масть" курки, яка його знесла. Птахи з білим пір’ям зносять білі яйця, а з темним — коричневі.

Не існує жодних інших процедур, які начебто впливають на вигляд курячих яєць. Також немає і жодного зв’язку між кольором шкаралупи і властивостями продукту.

І білі, і коричневі яйця відрізняються однаковою енергетичною цінністю, мають ті самі корисні речовини і мікроелементи. І, звісно, на смак вони однаковісінькі.

Таким чином, купувати можна як білі, так і коричневі яйця. Щоправда, у першому випадку ви зможете ще й заощадити, адже часто вони коштують трохи дешевше за коричневі.

А ви це знали? Коли треба солити картоплю під час смаження

субота, 27 липень 2024, 21:12

Хочете картоплю зі смачною золотою скоринкою? Для цього треба не тільки правильно обробити саму картоплю, а й своєчасно її солити, щоб не було ефекту вареного овоча, передають Патріоти України. У вас вийде хрумка скоринка, якщо ви посолите картоплю піс...

Лише спробуйте! Ось що слід пити на ніч, щоб швидко схуднути і позбутися живота

субота, 27 липень 2024, 17:48

Аби позбутися зайвої ваги без жодних зусиль, дієтологи рекомендують включити до раціону ці корисні напої, але варто пам’ятати, що вони не замінять повноцінного харчування, передають Патріоти України. Розповідаємо, які напої треба пити на ніч, щоб зайві...