
Може здатися, що майонез додають лише у салати на кшталт традиційного олів’є, однак це далеко не єдине застосування. Мало хто знає, що його можна додавати в тісто для млинців. На ProstoWay розповіли, як це робити та навіщо, передають Патріоти України.
Ця ідея зопалу може здатись комусь абсурдною, однак її втілення має безліч переваг. Особливо якщо це хороший соус.
Якщо майонез якісний, то в нього хороший склад. Зокрема, це яєчні жовтки та олія — і те, і те, у млинцях буде не зайвим. Завдяки майонезу смажити млинці буде набагато простіше. Якщо його додати до тіста, можна не додавати олії — навіть сковороду змащувати необов’язково. Багато додавати не треба — двох ложок буде цілком достатньо. Млинці точно стануть ніжними, м’якими та пишними.
Для отримання багатого та якісного врожаю вишні та черешні необхідно забезпечити цим кісточковим деревам надійний захист від зимових морозів та несприятливих погодних умов. Хоча ці культури досить морозостійкі, молоді саджанці та недостатньо підготовле...
Не у всіх вдома є душ, тому миття волосся над ванною або раковиною часто супроводжується неприємним дискомфортом у попереку. Тривале стояння в нахиленому положенні може викликати напругу, біль і навіть ризик різкого прострілу в спині, передають Патріот...