Може здатися, що майонез додають лише у салати на кшталт традиційного олів’є, однак це далеко не єдине застосування. Мало хто знає, що його можна додавати в тісто для млинців. На ProstoWay розповіли, як це робити та навіщо, передають Патріоти України.
Ця ідея зопалу може здатись комусь абсурдною, однак її втілення має безліч переваг. Особливо якщо це хороший соус.
Якщо майонез якісний, то в нього хороший склад. Зокрема, це яєчні жовтки та олія — і те, і те, у млинцях буде не зайвим. Завдяки майонезу смажити млинці буде набагато простіше. Якщо його додати до тіста, можна не додавати олії — навіть сковороду змащувати необов’язково. Багато додавати не треба — двох ложок буде цілком достатньо. Млинці точно стануть ніжними, м’якими та пишними.
При приготуванні котлет дуже важливо не лише вибрати хороші продукти та замісити якісний фарш, передають Патріоти України. Ключове значення набуває сам процес смаження, адже часом котлети, які вийшли ідеальними, ні в яку не хочуть відставати від поверх...
Православна церква України 20 січня за новим стилем вшановує пам'ять вірменського священика і пророка Євфимія Великого. За старим стилем 20 січня відзначають Собор Іоанна Хрестителя або по-народному - Іванів день. . Цей день здавна вважається небезпе...