Може здатися, що майонез додають лише у салати на кшталт традиційного олів’є, однак це далеко не єдине застосування. Мало хто знає, що його можна додавати в тісто для млинців. На ProstoWay розповіли, як це робити та навіщо, передають Патріоти України.
Ця ідея зопалу може здатись комусь абсурдною, однак її втілення має безліч переваг. Особливо якщо це хороший соус.
Якщо майонез якісний, то в нього хороший склад. Зокрема, це яєчні жовтки та олія — і те, і те, у млинцях буде не зайвим. Завдяки майонезу смажити млинці буде набагато простіше. Якщо його додати до тіста, можна не додавати олії — навіть сковороду змащувати необов’язково. Багато додавати не треба — двох ложок буде цілком достатньо. Млинці точно стануть ніжними, м’якими та пишними.
На полицях українських супермаркетів можна знайти чимало видів риби - замороженої, копченої, солоної. Але мало хто знає, що деякі з них можуть бути небезпечними для здоров’я. РБК-Україна (проект Styler) розповідає, яка риба може бути справжньою отрутою...
Холодильник відіграє ключову роль у щоденному побуті, адже саме в ньому зберігаються продукти, термін придатності яких завдяки належним умовам значно подовжується. Щоб прилад залишався ефективним і надійним, він потребує регулярного та дбайливого догля...