
Може здатися, що майонез додають лише у салати на кшталт традиційного олів’є, однак це далеко не єдине застосування. Мало хто знає, що його можна додавати в тісто для млинців. На ProstoWay розповіли, як це робити та навіщо, передають Патріоти України.
Ця ідея зопалу може здатись комусь абсурдною, однак її втілення має безліч переваг. Особливо якщо це хороший соус.
Якщо майонез якісний, то в нього хороший склад. Зокрема, це яєчні жовтки та олія — і те, і те, у млинцях буде не зайвим. Завдяки майонезу смажити млинці буде набагато простіше. Якщо його додати до тіста, можна не додавати олії — навіть сковороду змащувати необов’язково. Багато додавати не треба — двох ложок буде цілком достатньо. Млинці точно стануть ніжними, м’якими та пишними.
З настанням холодів важливо підготувати свій автомобіль до низьких температур та слизьких доріг. Невелика профілактика допоможе уникнути поломок і зробить поїздки безпечнішими, передають Патріоти України.
Навіть досвідчені водії іноді піддаються поширеним міфам про автомобілі та їх обслуговування. Експерти розвінчали найпопулярніші з них, передають Патріоти України. Багато водіїв вважають, що часто мити авто — це шкідливо. Насправді регулярне правильне ...