Малосольні огірки: Ось що треба додати до розсолу, щоб було дуже смачно

Що потрібно покласти під час готування малосольних огірків, що вони були надзвичайно смачними, передають Патріоти України.

Головний секрет смакоти – мед, який разом із часником, зеленню та прянощами створює напрочуд смачне поєднання.

Як приготувати смачні малосольні огірки

  • Готуємо огірки – їх потрібно ретельно вимити, висушити обрізати кінчики з двох боків. Якщо огірки великого розміру, можна розрізати.
  • Для приготування розсолу на літр холодної води додайте дві столові ложки солі та чайну ложку рідкого меду. Добре розмішайте, щоб усі компоненти добре розчинилися.
  • На дно банки покладіть лист хрону, додайте кілька гілочок кропу і три лаврові листи. Не забудьте додати кілька горошин чорного та запашного перцю.
  • Покладіть огірки до банки і залийте їх розсолом, після чого прикрийте банку капроновою кришкою та залиште в темному місці за кімнатної температури на 2 дні.
  • Переставте банку з огірками до холодильника. Щойно вони охолонуть – скуштуйте.

Вчені з'ясували, чому люди старіють по-різному

неділя, 2 листопад 2025, 7:33

Чому одні люди з роками виглядають енергійними та бадьорими, а інші - швидко старіють? Вчені виділяють кілька ключових факторів, які визначають темпи старіння, передають Патріоти України. 1. Генетика Ваші гени визначають не тільки зовнішність, а й шви...

Народні прикмети на 2 листопада. Що українці традиційно робили цього дня, аби позбутися тягот житейських негараздів

неділя, 2 листопад 2025, 7:05

Православне свято 2 листопада за новим церковним календарем (15 листопада за старим) - день пам'яті святих Акиндина, Пигасія, Анемподиста і з ними семи тисяч мучеників, які загинули за віру в Христа. Також цього дня - Михайлівська батьківська субота. З...