Малосольні огірки: Ось що треба додати до розсолу, щоб було дуже смачно

Що потрібно покласти під час готування малосольних огірків, що вони були надзвичайно смачними, передають Патріоти України.

Головний секрет смакоти – мед, який разом із часником, зеленню та прянощами створює напрочуд смачне поєднання.

Як приготувати смачні малосольні огірки

  • Готуємо огірки – їх потрібно ретельно вимити, висушити обрізати кінчики з двох боків. Якщо огірки великого розміру, можна розрізати.
  • Для приготування розсолу на літр холодної води додайте дві столові ложки солі та чайну ложку рідкого меду. Добре розмішайте, щоб усі компоненти добре розчинилися.
  • На дно банки покладіть лист хрону, додайте кілька гілочок кропу і три лаврові листи. Не забудьте додати кілька горошин чорного та запашного перцю.
  • Покладіть огірки до банки і залийте їх розсолом, після чого прикрийте банку капроновою кришкою та залиште в темному місці за кімнатної температури на 2 дні.
  • Переставте банку з огірками до холодильника. Щойно вони охолонуть – скуштуйте.

Хіти тижня. Народні прикмети на 11 травня: У день Кирила і Мефодія дізнаємось, яким буде літо

неділя, 11 травень 2025, 7:05

Православна церква України 11 травня за новим стилем (24 травня за старим) вшановує пам'ять рівноапостольних Кирила і Мефодія, творців церковнослов'янської мови, нагадують Патріоти України. За юліанським календарем сьогодні вшановують мучеників Дади, М...

Все просто! Як легко прочистити злив кухонної раковини

субота, 10 травень 2025, 19:05

Коли справа доходить до прибирання кухні, переконайтеся, що шафи витерті, холодильник продезінфіковано та мийка чиста — це очевидні кроки, але не забудьте про місце, де ховається бруд та жир — злив кухонної раковини, пише southernliving.com, передають ...