Малосольні огірки: Ось що треба додати до розсолу, щоб було дуже смачно

Що потрібно покласти під час готування малосольних огірків, що вони були надзвичайно смачними, передають Патріоти України.

Головний секрет смакоти – мед, який разом із часником, зеленню та прянощами створює напрочуд смачне поєднання.

Як приготувати смачні малосольні огірки

  • Готуємо огірки – їх потрібно ретельно вимити, висушити обрізати кінчики з двох боків. Якщо огірки великого розміру, можна розрізати.
  • Для приготування розсолу на літр холодної води додайте дві столові ложки солі та чайну ложку рідкого меду. Добре розмішайте, щоб усі компоненти добре розчинилися.
  • На дно банки покладіть лист хрону, додайте кілька гілочок кропу і три лаврові листи. Не забудьте додати кілька горошин чорного та запашного перцю.
  • Покладіть огірки до банки і залийте їх розсолом, після чого прикрийте банку капроновою кришкою та залиште в темному місці за кімнатної температури на 2 дні.
  • Переставте банку з огірками до холодильника. Щойно вони охолонуть – скуштуйте.

Що побачили першим? Цей тест покаже, як ви реагуєте не стрес

четвер, 27 листопад 2025, 7:44

Психологічні тести на основі візуальних асоціацій стають дедалі популярнішими, адже вони допомагають швидко й ненав’язливо краще зрозуміти себе. Хоч такі методи не замінюють консультацію фахівця, вони можуть підказати, як ви поводитеся в напружених сит...

Народні прикмети на 27 листопада: Чому українці спрадавна ловили вітер цього дня і чому прибирання в оселі на Романів день таке важливе

четвер, 27 листопад 2025, 7:12

27 листопада за новим церковним календарем (10 грудня за старим) - день пам'яті преподобного Романа Антіохійського (у народі - Романів день - ПУ), а також чудотворної ікони Божої Матері "Знамення" - однієї з найшанованіших у Православ'ї. За юліанським...