Малосольні огірки: Ось що треба додати до розсолу, щоб було дуже смачно

Що потрібно покласти під час готування малосольних огірків, що вони були надзвичайно смачними, передають Патріоти України.

Головний секрет смакоти – мед, який разом із часником, зеленню та прянощами створює напрочуд смачне поєднання.

Як приготувати смачні малосольні огірки

  • Готуємо огірки – їх потрібно ретельно вимити, висушити обрізати кінчики з двох боків. Якщо огірки великого розміру, можна розрізати.
  • Для приготування розсолу на літр холодної води додайте дві столові ложки солі та чайну ложку рідкого меду. Добре розмішайте, щоб усі компоненти добре розчинилися.
  • На дно банки покладіть лист хрону, додайте кілька гілочок кропу і три лаврові листи. Не забудьте додати кілька горошин чорного та запашного перцю.
  • Покладіть огірки до банки і залийте їх розсолом, після чого прикрийте банку капроновою кришкою та залиште в темному місці за кімнатної температури на 2 дні.
  • Переставте банку з огірками до холодильника. Щойно вони охолонуть – скуштуйте.

Творить дива! Названо продукт номер один для зниження рівня холестерину

середа, 4 червень 2025, 13:08

Дієтологи одностайно називають овес одним із найважливіших продуктів у раціоні людини, і не лише як зручний та поживний сніданок. Новітні наукові дослідження підтверджують, що регулярне вживання вівсянки здатне ефективно знижувати рівень загального та ...

Не тільки користь? Що буде, якщо їсти полуницю щодня

середа, 4 червень 2025, 12:05

Їсти полуницю щодня — це зазвичай дуже корисно, якщо у тебе немає алергії чи інших протипоказань. Ось що може трапитись, передають Патріоти України. Позитивні ефекти:. Можливі мінуси: