Манікюр-комікс - такого ви ще не пробували! Трендовий варіант дизайну нігтів, який став вірусним у Instagram та TikTok

Манікюр-комікс став популярним восени 2022 завдяки Instagram та TikTok. Дівчата з усього світу демонструють у мережі яскраві дизайни нігтів. В основі нейл-арту комікси, тому його друга назва "comic nails". Розглянемо кілька ідей для манікюру у цьому стилі, передають Патріоти України.

Тренд на манікюр-комікс існує вже не перший рік, проте зараз про нього вкотре заявили "лідери думок" у соцмережах. Такий специфічний стиль манікюру було створено під впливом поп-культури – яскраві кольори та різкі переходи. Є в ньому щось спільне і від графіті. Любителькам експериментів варто звернути увагу на цей ефектний нейл-арт.

Принцип такого манікюру досить простий – усі відблиски та тіні на нігтях потрібно промальовувати різними кольорами – як правило, матовими. Таким чином, на нігтях створюється об'ємний ефект фарбованого паперу.

Трендові блогери та користувачі TikTok показують свій особливий "коміксний манікюр" і діляться секретами ідеальних штучних відблисків і тіней. Щоб створити такий манікюр, потрібно мати кілька яскравих гель-лаків, білий лак і тоненький пензлик.

Можна поєднувати "comic nails" із однотонним матовим манікюром. Такий дизайн нігтів має дуже стильний вигляд. Якщо навчитися робити акуратні відблиски, то нігті виглядатимуть як картинка з коміксу.

Всього дві ночі недосипання змушують нас відчувати себе старшими на роки! Що показали дослідження

середа, 24 квітень 2024, 18:54

Завдяки дослідженням вчені виявили, що всього лише дві ночі недосипання змушують людину почуватися на понад чотири роки старшою, ніж вона є насправді, передають Патріоти України. Відповідно до результатів дослідження, що були опубліковані в журналі Pr...

Перевірте себе! Тест у картинці визначить, як ви реагуєте на виклики долі

середа, 24 квітень 2024, 18:12

Справжня сутність людини розкривається у складних та стресових ситуацій. Іноді ми й самі дивуємося, своїм вчинкам у складні життєві моменти, хтось може проявляти неймовірну сміливість, а хтось може несподівано зрадити, передають Патріоти України. Проп...