Яскрава, пікантна, апетитна закуска- легко й просто! Мариновану капусту швидкого приготування подають до столу вже через добу, передають Патріоти України.
За цей час вона встигає добре просолитися, залишаючись при цьому соковитою та хрумкою, ділиться кулінарка Людмила Гурова.
Інгредієнти:
1 капустина
1 великий червоний болгарський перець
1 велика цибулина
1 морква
перець горошком
лавровий лист
Маринад:
1,5 літра води
2 столові ложки солі
3−4 столові ложки цукру
0,5 склянки олії
80 мл оцту
Приготування
Капусту нарізаємо, моркву тремо на тертці, цибулю — напівкільцями, болгарський перець нарізаємо смужками — все змішуємо, додаємо лавровий лист та перець горошком. Трохи, без фанатизму, перетираємо капусту руками, складаємо в банки, заливаємо гарячим маринадом, прикриваємо кришками, залишаємо ледве відкритими на добу в кімнаті. Потім закриваємо кришкою та відправляємо в холодильник або в погріб. Можна вживати через добу, але через два-три дні буде ще смачніше.
Зазвичай буває, що нижня частина випічки підгоряє, а верх не прогрівається належним чином, залишаючись блідим і негарним, що знижує апетитний вигляд страви, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Фахівці поділилися двома простими, але ефективн...
Харчова сода, знайома кожному на кухні, виявляється не лише незамінним помічником у випічці та побуті. Цей простий і доступний засіб може стати справжнім порятунком для ваших огірків на грядці, допомагаючи отримати рясний і здоровий урожай, передають П...