Яскрава, пікантна, апетитна закуска- легко й просто! Мариновану капусту швидкого приготування подають до столу вже через добу, передають Патріоти України.
За цей час вона встигає добре просолитися, залишаючись при цьому соковитою та хрумкою, ділиться кулінарка Людмила Гурова.
Інгредієнти:
1 капустина
1 великий червоний болгарський перець
1 велика цибулина
1 морква
перець горошком
лавровий лист
Маринад:
1,5 літра води
2 столові ложки солі
3−4 столові ложки цукру
0,5 склянки олії
80 мл оцту
Приготування
Капусту нарізаємо, моркву тремо на тертці, цибулю — напівкільцями, болгарський перець нарізаємо смужками — все змішуємо, додаємо лавровий лист та перець горошком. Трохи, без фанатизму, перетираємо капусту руками, складаємо в банки, заливаємо гарячим маринадом, прикриваємо кришками, залишаємо ледве відкритими на добу в кімнаті. Потім закриваємо кришкою та відправляємо в холодильник або в погріб. Можна вживати через добу, але через два-три дні буде ще смачніше.
У народі кажуть, що в жодному разі не можна спостерігати за похороном через вікно, бо нібито можна накликати біду, передають Патріоти України. Священник Православної церкви України Олексій Філюк пояснив, чому не варто спостерігати за похоронною процесі...
Вчені, які досліджують щастя, створили так звану криву щастя, яка показує, коли ми найбільш задоволені життям, а коли - найнесщасніші. Результати вражають, передають Патріоти України. . Професор Девід Бланчфлауер, британський економіст з Дартмутського...