Одна з найпростіших і смачних заготовок на зиму - це маринований перець часточками з медом і часником. Виходить відмінна закуска до святкового столу або сімейного вечері, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Перець очистіть від насіннєвих коробок, наріжте часточками на 4-6 частин. За бажанням, можна порізати перець широкими кільцями. У каструлю налийте воду, додайте олію і оцет, мед, цукор і спеції. Коли рідина закипить, всипте зубчики часнику.
Поставте каструлю на вогонь, доведіть до кипіння. Вміст буде пінитися, тому ємність краще вибирати високу. Проваріть на невеликому вогні 5-6 хвилин.
Коли піна майже зникне, акуратно опустіть в маринад часточки перцю, щоб рідина повністю покривала овочі. Через 6-7 хвилин розкладіть перець по чистим банкам, залийте киплячим маринадом і герметично закупорьте. Смачного!
Далеко не всі господині знають, що цукор можна сміливо використовувати і при приготуванні основних страв. Справа в тому, що цей компонент дозволяє смаковим якостям їжі розкритися в повному обсязі, передають Патріоти України. Деякі кулінари сумніваються...
Важко знайти господиню, яка ніколи не займалася виготовленням котлет. Справа в тому, що ця м’ясна страва є неймовірно апетитною та поживною. Її люблять гурмани різного віку. І все ж любителі поїсти далеко не завжди задоволені домашніми котлетами, перед...