Одна з найпростіших і смачних заготовок на зиму - це маринований перець часточками з медом і часником. Виходить відмінна закуска до святкового столу або сімейного вечері, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Перець очистіть від насіннєвих коробок, наріжте часточками на 4-6 частин. За бажанням, можна порізати перець широкими кільцями. У каструлю налийте воду, додайте олію і оцет, мед, цукор і спеції. Коли рідина закипить, всипте зубчики часнику.
Поставте каструлю на вогонь, доведіть до кипіння. Вміст буде пінитися, тому ємність краще вибирати високу. Проваріть на невеликому вогні 5-6 хвилин.
Коли піна майже зникне, акуратно опустіть в маринад часточки перцю, щоб рідина повністю покривала овочі. Через 6-7 хвилин розкладіть перець по чистим банкам, залийте киплячим маринадом і герметично закупорьте. Смачного!
Досвідчені квітникарі розкрили рецепт потужного засобу, який поверне до життя квітки, що погано ростуть в осінньо-зимовий період. Підживлення простимулює цвітіння і зробить рослини зеленішими та здоровішими, передають Патріоти України. Поповнити брак п...
Безумовно, всім подобається, коли млинці виходять з дірочками. Така страва має дуже апетитний зовнішній вигляд, передають Патріоти України. Однак домогтися подібної ніздрюватості досить складно. Потрібно враховувати одразу декілька нюансів приготування...