Одна з найпростіших і смачних заготовок на зиму - це маринований перець часточками з медом і часником. Виходить відмінна закуска до святкового столу або сімейного вечері, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Перець очистіть від насіннєвих коробок, наріжте часточками на 4-6 частин. За бажанням, можна порізати перець широкими кільцями. У каструлю налийте воду, додайте олію і оцет, мед, цукор і спеції. Коли рідина закипить, всипте зубчики часнику.
Поставте каструлю на вогонь, доведіть до кипіння. Вміст буде пінитися, тому ємність краще вибирати високу. Проваріть на невеликому вогні 5-6 хвилин.
Коли піна майже зникне, акуратно опустіть в маринад часточки перцю, щоб рідина повністю покривала овочі. Через 6-7 хвилин розкладіть перець по чистим банкам, залийте киплячим маринадом і герметично закупорьте. Смачного!
Жоден ранок не обходиться без запашного напою, який бадьорить і заряджає енергією на весь день, передають Патріоти України. Розповідаємо, чи можна підігріти каву в мікрохвильовці, як це вплине це на якість і смак напою. Так, напій можна підігрівати у м...
Не всі каструлі підходять для приготування їжі. Обираючи ємність, важливо враховувати матеріал, з якого він виготовлений. Це стосується зокрема алюмінієвого посуду, який все ще часто використовується на кухнях завдяки своїй довговічності та зручності. ...