Основа кулінарної повсякденності - картопляне пюре, яке як гарнір підходить практично до всього, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України.
Готуючи цю страву, потрібно пам'ятати кілька простих правил, які допоможуть приготувати ідеальний гарнір. Кухарі розповіли, який продукт варто додати в пюре.
Не обділяйте увагою яйце, а точніше — білок. Його потрібно гарненько збити до появи піни, а потім з'єднати з пюре. Виходить смачний, ніжний і пишний гарнір.
Припустимо також використовувати жовток — з білком або без. Це поліпшить структуру пюре, воно стане шовковистим.
На кілограм картоплі можна використовувати 2-3 жовтки. Після їхнього додавання картоплю потрібно добре вимішати за допомогою вінчика. Також можна додати 2 ст. л. рідини, в якій варився овоч.
Коли вибирають новий автомобіль, більшість водіїв звертають увагу на надійність. Однак дослідження Consumer Reports показало, що деякі популярні моделі краще обійти стороною. Абсолютним лідером за кількістю проблем став Ford F-150 Hybrid, який отримав ...
У світі немає чарівної формули успіху. Все цінне вимагає часу, зусиль та наполегливості. Але спостереження за надуспішними людьми допомагає помітити закономірності, які можна застосувати у власному житті, передають Патріоти України. Журналістка Салли Д...