Масло і сметана не знадобляться! Ось який секретний інгредієнт треба для смачного картопляного пюре

Основа кулінарної повсякденності - картопляне пюре, яке як гарнір підходить практично до всього, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України.

Готуючи цю страву, потрібно пам'ятати кілька простих правил, які допоможуть приготувати ідеальний гарнір. Кухарі розповіли, який продукт варто додати в пюре.

Не обділяйте увагою яйце, а точніше — білок. Його потрібно гарненько збити до появи піни, а потім з'єднати з пюре. Виходить смачний, ніжний і пишний гарнір.

Припустимо також використовувати жовток — з білком або без. Це поліпшить структуру пюре, воно стане шовковистим.

На кілограм картоплі можна використовувати 2-3 жовтки. Після їхнього додавання картоплю потрібно добре вимішати за допомогою вінчика. Також можна додати 2 ст. л. рідини, в якій варився овоч.

Народні прикмети на 23 листопада: Не забудьте посвятити хліб-сіль. Що не можна робити цього дня, щоб не відвернути щастя, а що варто здійснити

субота, 23 листопад 2024, 7:05

Православне свято 23 листопада за новим календарем (6 грудня за старим) - день пам'яті святителя Амфілохія. Також сьогодні поминають усіх, в Україні голодом заморенних. За юліанським календарем - день пам'яті апостолів від 70-ти - Іродіона, Ераста, Олі...

Творять дива! Названо продукти, які корисні для судин та допомагають уникнути хвороб

субота, 23 листопад 2024, 6:47

Правильне харчування допомагає зміцнити здоров’я серцево-судинної системи, судин та запобігти хворобам. Нутриціолог назвала корисні продукти, які мають бути у раціоні,. РБК-Україна (проект Styler) повідомляє про 20 продуктів харчування, які допомагають...