
Основа кулінарної повсякденності - картопляне пюре, яке як гарнір підходить практично до всього, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України.
Готуючи цю страву, потрібно пам'ятати кілька простих правил, які допоможуть приготувати ідеальний гарнір. Кухарі розповіли, який продукт варто додати в пюре.
Не обділяйте увагою яйце, а точніше — білок. Його потрібно гарненько збити до появи піни, а потім з'єднати з пюре. Виходить смачний, ніжний і пишний гарнір.
Припустимо також використовувати жовток — з білком або без. Це поліпшить структуру пюре, воно стане шовковистим.
На кілограм картоплі можна використовувати 2-3 жовтки. Після їхнього додавання картоплю потрібно добре вимішати за допомогою вінчика. Також можна додати 2 ст. л. рідини, в якій варився овоч.
27 жовтня за новим церковним календарем (9 листопада за старим) - день пам'яті преподобного Нестора Літописця Печерського, у народі - Несторів день. За старим стилем - день пам'яті мучеників Назарія, Гервасія і Протасія, мучениці Параскеви Сербської та...
Павуки з'являються у будинку, тому що там є їжа, комфортна температура та вологість. Звісно, їхня поява не тішить господарів, передають Патріоти України. Щоб позбутися непроханих гостей, потрібно підтримувати чистоту, видаляти павутиння, закривати щіли...