Основа кулінарної повсякденності - картопляне пюре, яке як гарнір підходить практично до всього, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України.
Готуючи цю страву, потрібно пам'ятати кілька простих правил, які допоможуть приготувати ідеальний гарнір. Кухарі розповіли, який продукт варто додати в пюре.
Не обділяйте увагою яйце, а точніше — білок. Його потрібно гарненько збити до появи піни, а потім з'єднати з пюре. Виходить смачний, ніжний і пишний гарнір.
Припустимо також використовувати жовток — з білком або без. Це поліпшить структуру пюре, воно стане шовковистим.
На кілограм картоплі можна використовувати 2-3 жовтки. Після їхнього додавання картоплю потрібно добре вимішати за допомогою вінчика. Також можна додати 2 ст. л. рідини, в якій варився овоч.
Вибір кухонних меблів - це рішення на роки, тому колір має надзвичайне значення. Інтенсивний, глянцевий червоний сьогодні - це синонім поганого смаку. Такий дизайн нагадує меблі з початку 2000-х, виглядає застарілим, дешевим і без смаку. На червоних фа...
Сумочка - це більше, ніж просто аксесуар. Це маленький портал у твій внутрішній світ, передають Патріоти України. Ти завжди береш із собою помаду, дзеркальце чи, можливо, ручку? Обери один предмет і дізнайся, що він розповість про тебе — більше, ніж ...