Основа кулінарної повсякденності - картопляне пюре, яке як гарнір підходить практично до всього, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України.
Готуючи цю страву, потрібно пам'ятати кілька простих правил, які допоможуть приготувати ідеальний гарнір. Кухарі розповіли, який продукт варто додати в пюре.
Не обділяйте увагою яйце, а точніше — білок. Його потрібно гарненько збити до появи піни, а потім з'єднати з пюре. Виходить смачний, ніжний і пишний гарнір.
Припустимо також використовувати жовток — з білком або без. Це поліпшить структуру пюре, воно стане шовковистим.
На кілограм картоплі можна використовувати 2-3 жовтки. Після їхнього додавання картоплю потрібно добре вимішати за допомогою вінчика. Також можна додати 2 ст. л. рідини, в якій варився овоч.
Рейчел Пашлі, мати двох дітей, яка почала неконтрольовано їсти через стрес, коли її син захворів на рак, розповіла про свій шлях до схуднення на 108 кг та зміни в стилі життя, які допомогли їй зберегти нову фігуру, передають Патріоти України. Рейчел, я...
Очі справді є дзеркалом душі, і не випадково існує така популярна приказка. Але чи знаєте ви, що розмір, форма та розташування очей можуть багато розповісти про вашу особистість? Виявляється, спостерігаючи за тим, як виглядають ваші очі, можна зрозуміт...