Масло і сметана не знадобляться! Ось який секретний інгредієнт треба для смачного картопляного пюре

Основа кулінарної повсякденності - картопляне пюре, яке як гарнір підходить практично до всього, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України.

Готуючи цю страву, потрібно пам'ятати кілька простих правил, які допоможуть приготувати ідеальний гарнір. Кухарі розповіли, який продукт варто додати в пюре.

Не обділяйте увагою яйце, а точніше — білок. Його потрібно гарненько збити до появи піни, а потім з'єднати з пюре. Виходить смачний, ніжний і пишний гарнір.

Припустимо також використовувати жовток — з білком або без. Це поліпшить структуру пюре, воно стане шовковистим.

На кілограм картоплі можна використовувати 2-3 жовтки. Після їхнього додавання картоплю потрібно добре вимішати за допомогою вінчика. Також можна додати 2 ст. л. рідини, в якій варився овоч.

Лише спробуйте! Ось що слід пити на ніч, щоб швидко схуднути і позбутися живота

субота, 27 липень 2024, 17:48

Аби позбутися зайвої ваги без жодних зусиль, дієтологи рекомендують включити до раціону ці корисні напої, але варто пам’ятати, що вони не замінять повноцінного харчування, передають Патріоти України. Розповідаємо, які напої треба пити на ніч, щоб зайві...

Є секрет! Як варити макарони, щоб вони точно не злиплися

субота, 27 липень 2024, 17:08

Під час варіння макаронних виробів у недосвідчених господинь буває прикрість: макарони розварилися, злиплися або прилипли до дна каструлі. Щоб цих казусів не було, достатньо знати декілька правил, передають Патріоти України.