Маст-хев для модниць, тренд осінь/зима 2022 року: Лілія Ребрик та Анна Богдан показали, як носити шкіряні штани

Шкіряні речі – маст-хев в одязі вже не один сезон. Модниці люблять їх за стильний вигляд, зручність та практичність. Друге місце після шкіряних пальто та курток займають штани завдяки своєму інтригуючому зовнішньому вигляду. Шкіряні штани є в гардеробі кожної сучасної дівчини, яка стежить за тенденціями, і знаменитості – не виняток. theLime розповість, як шкіряні штани 2022 носять Лілія Ребрик та Анна Богдан.

Українська телеведуча та мама двох дітей обрала пряму вкорочену модель кольору кемел. Лілія Ребрик поєднала штани зі шкіри з трендовим светром у смужку вільного крою із замком на горловині. Як доповнення 41-річна зірка обрала уггі на платформі без задників з хутряними вставками, які чудово вписалися в лук і гармоніювали з брюками.

Фото: instagram.com/liliia.rebrik

Анна Богдан на своєму прикладі продемонструвала, як носити шкіряні штани чорного кольору. Переможниця шоу "Холостяк-11" сформувала стильний total black - штани зі шкіри, декоровані стрілками та замками, та облягаючий топ. Акцентом образу стали туфлі-човники бордового кольору.

Фото: instagram.com/hannastorozhuk

Дивіться також, із чим шкіряні штани носять українські фешн-блогери Аліна Френдій, Тетяна Парфільєва та Даша Квіткова.

Аліна Френдій



Тетяна Парфільєва



Даша Квіткова


Ви будете здивовані! Які продукти можуть замінити сіль при приготуванні різних страв

субота, 20 квітень 2024, 8:12

Сіль здається головним компонентом в кулінарії, без якого неможливо приготувати їжу гідної якості. Адже її додають щоб надати смаку всім першим стравам. Однак з різних причин багато хто відмовляється від її споживання, передають Патріоти України. Осно...

ТОП-2 способи, щоб макарони та рис не злипалися

субота, 20 квітень 2024, 7:12

Через те, що у рисовій крупі та макаронних виробах є велика кількість крохмалю, під час приготування може бути типова проблема - злипається страва. Кулінари радять скористатися двома перевіреними способами, щоб і рис, і макарони не перетворилися на гле...