Маст-хев для модниць, тренд осінь/зима 2022 року: Лілія Ребрик та Анна Богдан показали, як носити шкіряні штани

Шкіряні речі – маст-хев в одязі вже не один сезон. Модниці люблять їх за стильний вигляд, зручність та практичність. Друге місце після шкіряних пальто та курток займають штани завдяки своєму інтригуючому зовнішньому вигляду. Шкіряні штани є в гардеробі кожної сучасної дівчини, яка стежить за тенденціями, і знаменитості – не виняток. theLime розповість, як шкіряні штани 2022 носять Лілія Ребрик та Анна Богдан.

Українська телеведуча та мама двох дітей обрала пряму вкорочену модель кольору кемел. Лілія Ребрик поєднала штани зі шкіри з трендовим светром у смужку вільного крою із замком на горловині. Як доповнення 41-річна зірка обрала уггі на платформі без задників з хутряними вставками, які чудово вписалися в лук і гармоніювали з брюками.

Фото: instagram.com/liliia.rebrik

Анна Богдан на своєму прикладі продемонструвала, як носити шкіряні штани чорного кольору. Переможниця шоу "Холостяк-11" сформувала стильний total black - штани зі шкіри, декоровані стрілками та замками, та облягаючий топ. Акцентом образу стали туфлі-човники бордового кольору.

Фото: instagram.com/hannastorozhuk

Дивіться також, із чим шкіряні штани носять українські фешн-блогери Аліна Френдій, Тетяна Парфільєва та Даша Квіткова.

Аліна Френдій



Тетяна Парфільєва



Даша Квіткова


Це може здивувати! ТОП- 8 здорових продуктів, які можуть бути токсичними

п’ятниця, 31 січень 2025, 18:50

Здорове харчування – важлива складова нашого життя, яка допомагає підтримувати фізичну форму та запобігати хворобам. Проте навіть найкорисніші продукти можуть становити небезпеку для здоров'я, якщо їх неправильно вживати або готувати, передають Патріот...

Є секрет! Скільки хвилин варити яйця і навіщо додавати оцет

п’ятниця, 31 січень 2025, 11:28

Яйця – дуже смачний та цінний продукт, який має бути у раціоні кожного. Яйця найкраще їсти у вареному вигляді, але варити їх потрібно так, щоб жовток був рідким, це близько 3-4 хвилин варіння, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz ділиться пора...