Матовий французький манікюр: Який дизайн нігтів буде актуальним цієї зими (фото)

Матовий манікюр виглядає набагато стильнішим, привабливішим і вишуканішим, ніж глянсовий або декорований блискітками. Оксамитове матове покриття французького манікюру буде на вершині модного олімпу взимку 2021-2022 років, інформують Патріоти України.

Встигніть вибрати свій дизайн матового френчу та прикрасити нігті витонченим королівським нейл-артом. Саме такий манікюр буде найактуальнішим у період новорічних свят.

Варіантів матового французького манікюру безліч. Ви можете зробити класичний френч з білими або кольору слонової кістки кінчиками нігтів. Також чудово виглядатиме бархатистий дизайн манікюру з використанням кількох контрастних відтінків.

Підвести відросла частина нігтя в матовому френчі можна суцільною лінією, а можна підійти до справи креативно. Додатково прикрасьте манікюр зимовими мотивами, візерунками тонких ліній або використовуйте ніжний рослинний принт.

Взимку 2021-2022 років ви не залишитеся непоміченою з матовим манікюром, "родзинкою" якого будуть ніжні сніжинки. Якщо дуже хочеться декору, то стрази краще замінити на стриманіші перлинки.

Колірну гаму матового манікюру бажано підбирати в тон до новорічного вбрання. Не варто стримувати фантазію, жодних рамок у виборі відтінків та поєднанні колірних рішень немає.

Точність здивує! Цей психологічний тест за картинкою розкриє ваші бажання

четвер, 25 квітень 2024, 14:13

Психологічні тести за картинкою ніколи не втратять своєї актуальності. Вони не тільки допомагають розібратися в хитросплетіннях людської душі, а й можуть відчинити двері, за якими приховані таємні бажання, передають Патріоти України. Деталі. Зображена ...

А ви це знали? Як назвати подружку гарним українським словом

четвер, 25 квітень 2024, 11:22

Це слово походить з латинської мови, зокрема, від лексеми "колегіум", що означає "товариство, спільна служба, співробітництво", передають Патріоти України. Українська мова має надзвичайно багато цікавих слів, просто про них мало хто знає. Щоб збагатити...